Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν κρύβει την αγανάκτησή της για τα περί συνωστισμού στο Κατράκειο Θέατρο

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν κρύβει την αγανάκτησή της για τα περί συνωστισμού στο Κατράκειο Θέατρο
Ενημερώθηκε: 16/09/20 - 13:48

Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πειραιά φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι μπήκε η Νατάσα Θεοδωρίδου με αφορμή κάποιες εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν το Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια να είναι ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που πήγε να παρακολουθήσει τη συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας το περασμένο Σάββατο!

Τα εν λόγω φωτογραφικά καρέ που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τους θαυμαστές της γνωστής λαϊκής αοιδού, που εκτιμάται ότι ήταν γύρω στα 3.000 άτομα, να κάθονται σχεδόν κολλητά ο ένας δίπλα στον άλλον, με ελάχιστους εξ αυτών να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, όπως είναι η χρήση μάσκας.

Αυτές ακριβώς οι εικόνες προκάλεσαν την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Βασιλικής Τσιρώνη, η οποία φέρεται ότι διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της συναυλίας και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους, εφόσον εξακριβωθεί η μη τήρηση της νομοθεσίας και των μέτρων που επιβάλλονται για τις κοινωνικές αποστάσεις.

Πάντως, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, η διοργανώτρια εταιρία της συναυλίας και η Νατάσα Θεοδωρίδου απέστειλαν δελτίο Τύπου, στο οποίο κάνουν λόγο για παραπληροφόρηση και δεν κρύβουν την αγανάκτησή τους για τις αναφορές που έγιναν για συνωστισμό. Όπως τονίζουν, εκείνο το βράδυ παρακολούθησαν τη συναυλία 3.139 θεατές, «αριθμός που αντιστοιχεί σε ποσοστό κατά πολύ μικρότερο του 75% που επιτρέπεται με βάση τις οδηγίες του υπουργείου Πολιτισμού».

Η διοργανώτρια εταιρία και η τραγουδίστρια αναφέρουν ακόμη ότι οι θέσεις που επιτρεπόταν να χρησιμοποιήσουν οι θεατές ήταν αριθμημένες, χαρακτηρίζουν «συκοφαντικό» το δημοσίευμα και δηλώνουν ότι επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους.

Πηγή: Espresso

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ