Η Ράνια Τζίμα και οι φίλες της έκαναν μπάτσελορ πάρτι βλέποντας... Αλεξιάδη! (ΦΩΤΟ)

Η Ράνια Τζίμα και οι φίλες της έκαναν μπάτσελορ πάρτι βλέποντας... Αλεξιάδη! (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 13/05/16 - 13:40

Μπάτσελορ, σύμφωνα με το έθιμο, έκαναν το περασμένο Σάββατο ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η σύντροφός του Ράνια Τζίμα, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά... του δημαρχείου. Oι δυο τους επέλεξαν να περάσουν τη βραδιά χωριστά, με στενούς τους φίλους και ανέβασαν τα πειστήρια στα social media.

Η Ράνια Τζίμα μαζί με τις φίλες και κουμπάρες της Εύα Αντωνοπούλου, Αλεξία Τασούλη και Κατερίνα Χριστοφιλίδου παρακολούθησαν στη Βουλή την ομιλία του Τρύφωνα Αλεξιάδη, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τις διαδικτυακές της φίλες.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πόσταρε μία πειραγμένη φωτογραφία με τους φίλους του, τον επικεφαλής της καμπάνιας του για τον δήμο της Αθήνας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Θόδωρο Μιχόπουλο, τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κορωνάκη και τον Γιάννη Αλμπάνη.

Ο γάμος του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με την Ράνια Τζίμα είναι προγραμματισμένος για αύριο, Σάββατο 14 Μαΐου, στο δημαρχείο της Αθήνας, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η γνωριμία της Ράνιας με τον Γαβριήλ ξεκίνησε πέρυσι, στην πρωινή εκπομπή του καναλιού της Μεσογείων «Πρωινό Mega», όταν ο κ. Σακελλαρίδης ήταν καλεσμένος ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο της Αθήνας. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και... ακαριαίος και το love story επί μήνες κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό που το γνώριζαν πολύ λίγοι, καθώς ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απεχθάνεται τη δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής.

Όμως η εγκυμοσύνη της Ράνιας Τζίμα έφερε στο φως τη σχέση, η οποία θα σφραγιστεί αύριο με τη μεταξύ τους ένωση. Σε λίγους μήνες το ζευγάρι περιμένει και το πρώτο του παιδί.