Η Ζίνα επιστρέφει ανοικτά ομοφυλόφιλη

 
Η Ζίνα επιστρέφει ανοικτά ομοφυλόφιλη

Ενημερώθηκε: 17/03/16 - 12:12

Μια από τις αγαπημένες καλτ σειρές της δεκαετίας του '90, η «Ζίνα: Η πριγκίπισσα του πολέμου» («Xena: Warrior Princess»), αναμένεται να «αναβιώσει» από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ωστόσο η δυναμική πριγκίπισσα θα αποκαλύψει την πραγματική της σεξουαλική ταυτότητα, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Independent».

Όπως αποκαλύπτει ο παραγωγός της νέας σειράς, στην τηλεοπτική της επιστροφή, η πριγκίπισσα Ζίνα θα εκφραστεί ελεύθερα, αποκαλύπτοντας ανοιχτά την ομοφυλοφιλία της, για την οποία κατά το παρελθόν είχαν γραφτεί πολλά.

Όπως ίσως θα θυμούνται οι πολυάριθμοι φαν της σειράς, η σχέση της Λούσι Λόουλες («Ζίνα») και της Ριν Ο' Κόνορ ως της καλής φίλης της και συμπρωταγωνίστριας, «Γκαμπριέλας», είχε χαρακτηριστεί πολλές φορές ως κάτι περισσότερο από φιλική, όμως οι παραγωγοί της σειράς δεν επέτρεψαν στο ειδύλλιο να... ανθήσει.

Οι καιροί έχουν αλλάξει όμως και η πρωταγωνίστρια θα είναι πλέον ανοιχτά ομοφυλόφιλη -εκτός κι αν πρόκειται για ένα επικοινωνιακό «τρικ» των παραγωγών, με στόχο να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού πριν αρχίσει να προβάλλεται η σειρά.

Τα σχέδια των παραγωγών, εξάλλου, είχε επιβεβαιώσει και η ίδια η ηθοποιός Λούσι Λόουλες, σε παλαιότερη συνέντευξή της, επικαλούμενη το τελευταίο επεισόδιο της αρχικής σειράς, στο οποίο η Ζίνα δίνει στην «στενή» φίλη της ένα καυτό φιλί, επαναφέροντάς την στη ζωή.

Το επεισόδιο-«πιλότος» αναμένεται σε λίγο καιρό και όλοι θα δούμε τι ακριβώς τρέχει με την Ζίνα, την πριγκίπισσα του πολέμου.