Κώστας Ευριπιώτης: Τα νεότερα για την υγεία του και η οργή της οικογένειας

Κώστας Ευριπιώτης: Η πίκρα, η οργή της οικογένειας και η διακοπή των αναρτήσεων στα social media
Ενημερώθηκε: 13/05/19 - 20:45

Την ώρα που ο Κώστας Ευριπιώτης εξακολουθεί να δίνει την μεγάλη μάχη για την ζωή του, η οικογένειά του, εμφανίζεται πικραμένη και συνάμα, οργισμένη.

Αρχικά να πούμε ότι τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του καλού μας ηθοποιού λένε ότι παραμένει σταθερή, χωρίς να έχει υπάρξει επίσημα κάτι νεότερο.Ο Κώστας Ευριπιώτης το παλεύει...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΥΡΙΠΙΩΤΗ

Σε δεύτερη φάση,η οικογένεια του ηθοποιού  έχει σταματήσει πλέον εδώ και καιρό να ανεβάζει αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό του Κώστα Ευριπιώτη στο Facebook για έναν συγκεκριμένο λόγο. 

Σύμφωνα με το Vandas Blog,συνεχίζουν να παραμένουν πικραμένοι και  εξοργισμένοι από τις δημοσιεύσεις και τις εκπομπές που σύμφωνα με τους ίδιους και την τελευταία ανάρτηση που είχαν κάνει,  "εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περναμε ,αναρτώντας δημοσιεύσεις που προσβάλλουν και τον ίδιο τον πατέρα μας αλλά και την οικογένειά μας ,με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"

Η οικογένεια, μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,θέλησε να κινηθεί νομικά, αλλά το ανέβαλλε προσωρινά αφού έχουν ως πρωταρχικό σκοπό να σταθούν δίπλα στον άνθρωπό τους.