Ο «βασιλιάς του Instagram» στη Μύκονο πέταξε τούρτες στο κόσμο (ΦΩΤΟ)

 
Ο «βασιλιάς του Instagram» στη Μύκονο πέταξε τούρτες στο κόσμο (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 22/08/18 - 22:34

Ο επονομαζόμενος «βασιλιάς του Instagram» Dan Bilzerian ανήκει σε εκείνους τους celebrity, που θέλει να πιστεύει πως είναι το «κράμα» του 50 cent με την Κιμ Καρντάσιαν. Ένας τύπος με άπειρα χρήματα, που νομίζει ότι ενσαρκώνει το απόλυτο όνειρο του άντρα που μπορεί να έχει ότι θέλει, όπως το θέλει.

κοινωνικά δίκτυα

Μύκονο

Γιατί μπορεί τα να βάζουν μπλόκα σε αντιφασιστικές αναρτήσεις, αλλά οι εικόνες του συγκεκριμένου να παρτάρει χυδαία, να τζογάρει χωρίς να τον νοιάζει το κόστος και να φωτογραφίζεται με όπλα βρέθηκε φυσικά στη για ολιγοήμερες διακοπές.

Όπως είναι επίσης φυσικό, ο Dan δεν πήρε μαζί του μπλουζάκια. Ο στόχος ήταν να δείξει το φουσκωτό κορμί του, κάτι που κάνει και πίσω στην πατρίδα, ακόμη και με -10ο C. Στην Ελλάδα το καλοκαίρι θα κολλούσε;

Πέραν των φωτογράφων που απανθανάτισαν την παραμονή του στο νησί, ο ίδιος φρόντισε να διαδώσει το γεγονός μέσα από το instagram. Στην πρώτη φωτογραφία, ο Dan με κοιλιακούς πέτρα, πιάνει από το χέρι μια γυναίκα προκειμένου να την ανεβάσει σε έναν μεγάλο βράχο, όπου στέκει και εκείνος. Πλάι στη φωτογραφία αναγράφει: «Έλα μαζί μου, θα σου καταστρέψω τη ζωή, αλλά θα έχει πλάκα».

Come with me, I’ll ruin your life, but it’ll be fun

Dan Bilzerian

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@danbilzerian) στις

Το επόμενο καρέ από το νησί δείχνει τον Bilzerian στον εξώστη ενός club, με μια μεγάλη τούρτα στο χέρι και έτοιμο να την πετάξει στο πλήθος που είναι συγκεντρωμένο από κάτω. Ένα τυπικό δείγμα της ποιότητας και της αισθητικής που θέλουν να προωθείται μέσω των social media.

Sending it

Dan Bilzerian

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@danbilzerian) στις