Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για τη «σπαρτιάτικη» ζωή που περνούσε στο Ιράν

 
Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για τη «σπαρτιάτικη» ζωή που περνούσε στο Ιράν

Ενημερώθηκε: 08/04/20 - 14:49

Τον τρόμο έζησε στο Ιράν λόγω της πανδημίας ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο γοητευτικός ηθοποιός με τη διεθνή καριέρα κατάφερε να επιστρέψει στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν από το κλείσιμο των συνόρων και την αναστολή πτήσεων.

Αφού λοιπόν έμεινε σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών επί αθηναϊκού εδάφους, μίλησε για την περιπέτειά του. «Επέστρεψα την Τρίτη 17 Μαρτίου. Μαζί μου ήταν ο Μάνος Πίντζης, ο Πάνος Γκόγκος και η Χριστίνα Σωτηρίου, οι οποίοι επίσης συμμετέχουν στο “Σαλμάν Φαρσί’’ (σ.σ.: περσικό σίριαλ). Ο Νίκος Πουρσανίδης, ο οποίος βρισκόταν και εκείνος εκεί μαζί μας, είχε επιστρέψει λίγες μέρες προηγουμένως.

Ωστόσο, τις τελευταίες δύο εβδομάδες που ήμασταν εκεί δεν κρύβω ότι είχαμε ανησυχία για το τι θα γίνει με τα εισιτήρια, γιατί βλέπαμε να ακυρώνονται πτήσεις, μαθαίναμε ότι στο βόρειο Ιράν είχε πολλά κρούσματα και ότι ήταν αρκετά επίφοβο» αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «Down Town» Κύπρου ο Γιάννης Σπαλιάρας. «Αρκετοί Έλληνες αποκλείστηκαν στο Λονδίνο, στην Ισπανία και αυτό ήταν το “σενάριο’’ που φοβόμασταν και εμείς. Αποδείχθηκε πως ήμασταν τυχεροί!», συνέχισε ο πρώην παίκτης του «Survivor» και γνωστό μοντέλο.

«Είδαμε κόσμο με μάσκες»

Η εικόνα που αρχικά είχε σχηματίσει στο μυαλό του για την πανδημία δεν είχε καμία σχέση με αυτά που είδε στο αεροδρόμιο του νησιού Κεσμ όταν έφτασε η στιγμή της επιστροφής. «Εκεί όπου ήμασταν εμείς δεν καταλάβαμε τίποτα, δεν αισθανθήκαμε φόβο, και μόνο στο αεροδρόμιο του Κεσμ είδαμε κόσμο να φοράει γάντια και μάσκες. Ασφαλώς, ενημερωνόμασταν μέσω internet για τι συμβαίνει στον πλανήτη» ανέφερε.

Η προσγείωση στην Αθήνα ήταν ανακουφιστική, αλλά λόγω των αυστηρών μέτρων για όσους φτάνουν από το εξωτερικό απαιτούσε καραντίνα. «Είμαι από καραντίνα σε καραντίνα. Στο Ιράν ήμουν όλο δουλειά, ξενοδοχείο, δουλειά. Δεν είχε τίποτα άλλο να κάνουμε. Επειδή το απαγορεύει η θρησκεία τους, δεν υπάρχει αλκοόλ, μπαρ, διασκέδαση και ήμασταν αρκετά απομονωμένοι. Ξυπνούσαμε στις 04.30 και κοιμόμασταν στις 23.30. Υπήρχαν μέρες όπου κοιμόμουν και στις 8 η ώρα το βράδυ» σχολίασε ο Γιάννης Σπαλιά

Πηγή: Espresso