Οι λόγοι που οδήγησαν στο «διαζύγιο» ΑΝΤ1-Λάτσιου

Οι λόγοι που οδήγησαν στο «διαζύγιο» ΑΝΤ1-Λάτσιου
Ενημερώθηκε: 30/03/18 - 00:35

Παρελθόν αποτελεί, πλέον, για την οικογένεια του Ant1 ο Γιάννης Λάτσιος καθώς εδώ και λίγες ώρες δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού. Ο ισχυρός άνδρας των media, έπειτα από πολύωρη συζήτηση που είχε με τον Θοδωρή Κυριακού, αποχώρησε από το σταθμό. 

Αργά χθες το βράδυ ο ANTENNA TV με μια λιτή ανακοίνωση του επιβεβαίωσε την είδηση της διακοπής της συνεργασίας του σταθμού με τον διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο,

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 έχει ως εξής:

«Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Γιάννη Λάτσιο να διακόψουν τη συνεργασία τους».

Ο Γιάννης Λάτσιος είχε επιστρέψει στη Διεύθυνση Προγράμματος, το καλοκαίρι του 2017, θέλοντας να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το προφίλ του σταθμού και τα ποσοστά τηλεθέασης, μετά τις κινήσεις του Τζώνη Καλημέρη. Τη φετινή σεζόν, προσπάθησε τόσο με την επιλογή του «Nomads», το πρώτο μισό της σεζόν, όσο και με εκείνη του Γιώργου Λιάγκα για την late night ζώνη και των Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκου Μουτσινά για την prime time της Κυριακής να φέρει αέρα ανανέωσης στο κανάλι, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. 

Διαβάστε επίσης: Εκτός ΑΝΤ1 ο Γιάννης Λάτσιος

Οι επιλογές του δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα στους πίνακες της Nielsen, βασικός λόγος για τον οποίο ανέλαβε τις ευθύνες του και αποφάσισε Μετά από συννενόηση με την διοίκηση του ΑΝΤΕΝΝΑ να αποχωρήσει.

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε, μάλιστα, η εν λόγω φήμη με τους ιθύνοντες, ωστόσο, του Ant1 να την διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Τελικά, αποδείχθηκε αληθινή και ο Γιάννης Λάτσιος βρίσκεται εκτός του τηλεοπτικού τοπίου.