ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το σινεμά μας ταξιδεύει στην Ευρώπη... (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το σινεμά μας ταξιδεύει στην Ευρώπη... (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 11/08/17 - 15:34

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αν έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό είναι η Ευρώπη...

Με εξαίρεση τον «Σύμβουλο» όλες οι πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας αφορούν ταινίες ευρωπαϊκής παραγωγής ή ταινίες που έχουν γυριστεί με σκηνικό κάποιο μέρος της Ευρώπης...

Εσείς τι θα δείτε στο σινεμά;

Ο Σύμβουλος

Ένας επιτυχημένος υπάλληλος σε γραφείο εύρεσης εργασίας αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές του όταν ένα απρόσμενο συμβάν κλονίζει την οικογένειά του.

Το Δέντρο που Πληγώναμε

Μια ελληνική ταινία για τη φιλία δύο αγοριών κατά τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Χίο.

Επίλεκτος Πράκτορας Stratton

Μια μυστική ομάδα επίλεκτων πρακτόρων και στρατιωτών αναλαμβάνει την εξουδετέρωση ενός Ρώσου πρώην κατάσκοπου που έχει στην κατοχή του κλεμμένα χημικά όπλα.

Επιστροφή στο Μόντοκ

Ένας επιτυχημένος συγγραφέας επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη για την προώθηση του νέου του βιβλίου και αναζητά τη γυναίκα με την οποία έζησε μια παθιασμένη μα σύντομη σχέση.

Και ο Θεός να Βάλει το Χέρι του!

Ο Κέκο Τζαλόνε σκαρώνει διακοπές στην επαρχιακή Ιταλία με το γιο του, δίχως λεφτά, που τον οδηγούν σε αναπάντεχες και σουρεαλιστικές καταστάσεις.

Κανείς δεν Μπορεί να μας Σώσει

Στην καλοκαιρινή Μαδρίτη του 2011 δύο αστυνομικοί αναζητούν έναν βιαστή και serial killer ηλικιωμένων γυναικών.

Μίμης Ο Σιδεράς

Ο Μίμι, ένας Σικελός εργάτης, αναγκάζεται να μετακομίσει από το χωριό του στο Τορίνο λόγω μιας «λάθους» ψήφου στο Κομμουνιστικό Κόμμα. Όταν αφήσει έγκυο μια γυναίκα, θα κάνει ό,τι μπορεί για να το κρατήσει μυστικό από τη γυναίκα του.

Το Παρίσι μπορεί να περιμένει

Η σύζυγος ενός πρωτοκλασάτου παραγωγού κάνει γαστρονομικό road trip από τη νότια Γαλλία στο Παρίσι με ένα συνεργάτη του άντρα της.