Πασαρέλα επωνύμων και "καυτές" εμφανίσεις σε φημισμένες ιπποδρομίες στη Βρετανία

 
Πασαρέλα επωνύμων και "καυτές" εμφανίσεις σε φημισμένες ιπποδρομίες στη Βρετανία

Ενημερώθηκε: 16/03/16 - 20:33

Απίστευτες εικόνες αντίκρυσαν όσοι βρέθηκαν στον πλέον φημισμένο ιππικό αγώνα της Βρετανίας. Ποδοσφαιριστές ούρησαν σε ποτήρι, μοντέλο επέδειξε τα στήθη του, ενώ οι εκκεντρικές εμφανίσεις σχολιάστηκαν αναλόγως.

Οι ιππικοί αγώνες του Cheltenham οι οποίοι γίνονται από το 1860, θεωρούνται η επιτομή του εγγλέζικου πνεύματος του ευ αγωνίζεσθαι. Στη φετινή όμως εκδήλωση καταγράφηκαν από τους παπαράτσι πλήθος περιστατικών που κάθε άλλο παρά τιμούν την περίσταση και το βάρος της παράδοσης που κουβαλά.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί υποάρχουν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Αγγλίας. Πρόκειται για τον παίκτη της Milton Kanes Σαμίρ Καρούδερς ο οποίος ούρησε σε ένα ποτήρι μέσα στο θεωρείο στο οποίο βρισκόταν μαζί με φίλους του. Αμέσως μετά, στο ίδιο ποτήρι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, ο Λουκ Αϊλινγ της Bristol City πήρε το ποτήρι, και αφού έκανε και αυτός την ίδια ακριβώς πράξη, άδειασε το ποτήρι.

Στη δεύτερη περίπτωση, δύο σταρ (;) από ριάλιτι της αγγλικής τηλεόρασης, οι κυρίες Κέιτι Σάλμον και Τσέσικα Χέιζ, κάνουν επίδειξη των προσόντων τους, κατεβάζοντας τα φορέματά τους και αφήνοντας γυμνά τα στήθη τους.

Τα δυο περιστατικά αμαύρωσαν όπως ήταν φυσικό ένα τόσο εμβληματικό αθλητικό γεγονός της αγγλικής παράδοσης, με αποτέλεσμα οι δύο ποδοσφαιριστές να δηλώσουν δημόσια συγνώμη ενώ τιμωρήθηκαν και από τις ομάδες τους.