Πήγε από τη Μόσχα στο Ντουμπάι για να πουλήσει την παρθενιά της

 
Πήγε από τη Μόσχα στο Ντουμπάι για να πουλήσει την παρθενιά της

Ενημερώθηκε: 22/09/16 - 15:54

Ταξίδεψε από την Ρωσία στο Ντουμπάι για να πουλήσει την παρθενιά της έναντι 12 χιλιάδων ευρώ και τώρα, σύμφωνα με τις φίλες της εργάζεται σε υπηρεσία συνοδών, ελπιζοντας να μαζέψει αρκετά χρήματα για να επιστρέψει στην πατρίδα της και να σπουδάσει.

Η 17χρονη 'Αννα Φεσένκο, που εξελέγη τον Ιούνιο αναπληρωματική "Μις Μόσχα" είπε ψέμματα στην μητέρα πως το ταξίδι ήταν δώρο από τον διαγωνισμό ομορφιάς. Μαζί της ήταν και η 19χρονη Εκατερίνα Κ. η οποία όμως επέστρεψε στην Ρωσία όταν κατάλαβε τις πραγματικές προθέσεις τις φίλης της.

Οι γονείς της Εκατερίνα ενημέρωσαν την μητέρα της Αννα και εκείνη απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία όμως δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα αφού η μητέρα της κοπέλας 'Ολγα Φεσένκο ειχε δώσει επισήμως άδεια στην ανήλικη κόρη της να ταξιδέψει.

Τώρα η Αννα, που ήρθε σε επαφή με την μητέρα της τελικά, αποκαλύφθηκε πως ζει σε ένα διαμέρισμα στο Ντουμπάι μαζί με άλλες δύο νεαρές από χώρες της ανατολικής Ευρώπης που εργάζονται στο ίδιο πρακτορείο συνοδών.

Η ρωσική αστυνομία ερευνά ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί πιστεύεται πως μέσω αυτών η Αννα βρήκε τον "σπόνσορα" που θα μπορούσε να πουλήσει την παρθενιά της, μεγάλο "πλεονέκτημα" στο Ντουμπάι...