Σεμερτζίδης: Από τη βίλα του ΣΚΑΙ, στο Αγιον Ορος

Σεμερτζίδης: Από τη βίλα του ΣΚΑΙ, στο Αγιον Ορος
Ενημερώθηκε: 05/12/18 - 14:47

Ο Ισαάκ Σεμερτζίδης, ο παίκτης του reality που έμεινε μόλις δύο εβδομάδες στη βίλα του έρωτα στην Κωνσταντινούπολη -και είχε ένα σύντομο love affair με τη Μαρίνα Βεάζογλου-, βγαίνοντας από το παιχνίδι επέστρεψε αμέσως στους ρυθμούς της καθημερινότητάς του.

Φαίνεται ωστόσο ότι η έκθεσή του σε τόσες χιλιάδες μάτια τον έκανε να κρατήσει μετά μια απόσταση ασφαλείας από τα social media.

Ετσι, ο γοητευτικός personal trainer, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Κοζάνη, έκανε επιλεκτικές διαδικτυακές εμφανίσεις, σε αντίθεση με πρώην συμπαίκτες του που το... τερμάτισαν μετά τη συμμετοχή τους στο πρότζεκτ του ΣΚΑΙ!

Πρόσφατα όμως που ο Ισαάκ επισκέφθηκε το Αγιον Ορος, όπου έμενε για λίγες μέρες, αισθάνθηκε τέτοια γαλήνη μέσα του, που θέλησε να την εξωτερικεύσει στέλνοντας ένα πολύ όμορφο μήνυμα στους χιλιάδες followers του. «Ομορφιά δεν είναι να έχεις όμορφο πρόσωπο, ομορφιά είναι να έχεις μια όμορφη ψυχή, ένα όμορφο μυαλό και μια όμορφη καρδιά» έγραψε κάτω από μια selfie που ανέβασε στον λογαριασμό του. 

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημοσίως και τον μοναχό που τον φιλοξένησε. «Πατέρα Επιφάνιε, σας ευχαριστούμε για όλα. Εύχομαι να ανταμώνουμε όσο το δυνατόν συχνότερα και να ξαλαφρώνετε τις ψυχές μας με την ευλογία του Κυρίου και τη δική σας».

Πηγή:Espresso