Σοκαρισμένη η Εύη Φραγκάκη: Πρόσωπο με πρόσωπο με επιδειξία

Στιγμές τρόμου έζησε η Εύη Φραγκάκη έξω από το σπίτι της μέσα στη νύχτα-Η συγκλονιστική περιγραφή της
Ενημερώθηκε: 18/09/18 - 17:06

Τον τρόμο έζησε μέσα στη νύχτα η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη με επιδειξία έξω ακριβώς από το σπίτι της!

Η δημοσιογράφος που μίλησε στο thecaller, αποκάλυψε τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν έξω από το σπίτι της μέσα στη νύχτα την ώρα που επέστρεφε, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με επιδειξία.

Μάλιστα ανέβασε την τρομακτική εμπειρία της και στο Facebook.

"Επέστρεφα στο σπίτι μου τη νύχτα, έπειτα από ένα επαγγελματικό δείπνο. Και εμφανίστηκε ένα άτομο έξω από την πόρτα μου ξαφνικά, το οποίο τελούσε στη διαδικασία της σεξουαλικής αυτοϊκανοποίησης μπροστά μου. Κλειδωμένη μέσα στο αυτοκινητό μου, άρχισα να πατάω κόρνες, για να τον τρομάξω και για να δώσω σήμα σε όποιον μπορούσε να με ακούσει. Αλλά εκείνος δεν έδειχνε ούτε να συγκινείται, ούτε να τρομάζει, ούτε έφευγε.

Και με γνωστό χαρακτηριστικό μου την – έως τώρα στη ζωή μου – ετοιμότητα και ψυχραιμία στα κρίσιμα, άρχισα να παίρνω τηλέφωνα, ενώ συνέχιζα τις κόρνες και παρατηρώντας τον να δω αν έφυγε. Και εκείνος δεν έφευγε. Με πλησίαζε όλο και περισσότερο έξω από την καγκελόπορτα, χωρίς να δείχνει ούτε στο ελάχιστο ταραχή ή συστολή. Προσπαθούσε με επιμονή να τον δω καλύτερα, επέμενε να με δει από πιο κοντά. Στο σημείο εκείνο τρόμαξα στ’αλήθεια. Τρόμαξα, όχι γιατί δεν ξέρω ότι συμβαίνουν αυτά και πολύ – πολύ χειρότερα. Τρόμαξα, παρ’όλο που δεν υπέστην επίθεση ή σωματικό τραύμα".