Στην απομόνωση ο Γιάννης Στάνκογλου στις φυλακές Κορυδαλλού

Στην απομόνωση ο Γιάννης Στάνκογλου στις φυλακές Κορυδαλλού
Ενημερώθηκε: 10/04/18 - 10:24

Σε κελί στο Κορυδαλλό θα μπει αυτές τις μέρες ο Γιάννης Στάνκογλου και θα χρειαστεί να ζήσει σαν φυλακισμένος για δύο μέρες, ενώ θα παραμείνει σε συνθήκες απομόνωσης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το νέο project που ετοιμάζει!

Οπως είπε ο ίδιος στο περιοδικό People, ο λόγος που θα μπει σε κελί απομόνωσης είναι διότι θα πρωταγωνιστήσει σε σενάριο, το οποίο έχουν γράψει κρατούμενοι του Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε «Σήμερα το πρωί ήμουν στις φυλακές Κορυδαλλού, γιατί ο σκηνοθέτης Αντώνης Κόκκινος εδώ και δύο χρόνια κάνει σινεμά για τους φυλακισμένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τα οικονομικά προβλήματα του Κώστα Αρζόγλου

Οι φυλακισμένοι γράφουν σενάριο και το σκηνοθετούν μέσα στις φυλακές. Όταν τους ρώτησε ποιος θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκείνοι απάντησαν «ο Στάνκογλου». Αυτό σημαίνει πως είδαν κάτι σε μένα. Μετά το Πάσχα θα βρεθώ για δύο ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, θα μπω και σε κελί απομόνωσης.

Αυτό, πέρα από το ότι με τιμάει, μου δίνει και μια μοναδική εμπειρία που θα χρησιμοποιήσω αργότερα. Αυτοί οι άνθρωποι που συνάντησα σήμερα σε κοιτάζουν στα μάτια. Και σκέφτηκα “κοίτα, αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται εδώ για ό,τι έχουν κάνει, αλλά δεν κρύβονται, σε κοιτούν στα μάτια”».