Συγκινούν τα λόγια του Κανάκη για τον αδικοχαμένο σμηναγό

Συγκινούν τα λόγια του Κανάτη για τον αδικοχαμένο σμηναγό
Ενημερώθηκε: 17/04/18 - 10:13

Στον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργο Μπαλταδώρο ο οποίος έχασε τη ζωή του από τη συντριβή του Mirage 2000-5 την περασμένη Πέμπτη ανοιχτά της Σκύρου και βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα, αναφέρθηκε ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του.

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στο εν λόγω τραγικό γεγονός και είπε μέσα από την εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα»: «Από τη μία δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, αλλά από την άλλη χρειάζεται και παραχρειάζεται και αναφέρομαι στον Γεώργιο Μπαλταδώρο που χάθηκε. Αυτοί οι άνθρωποι που υπηρετούν την πατρίδα με αυτόν τον τρόπο… είναι τόσο στενάχωρο για όλους μας όταν συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αντώνης Κανάκης: Είναι περήφανος χαζομπαμπάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα και τη στιγμή που δεν έχει καμία προσωπική γνωριμία μαζί τους, νιώθεις ότι έχει φύγει ένας δικός σου άνθρωπος. Θα μας επιτρέψετε να τιμήσουμε αυτόν τον άνθρωπο, τη μνήμη του, να στείλουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συναδέλφους, στους φίλους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν. Άφησε δύο παιδιά πίσω. Ευτυχώς η πολιτεία έκανε μια κίνηση που έχει κάποιο νόημα. Θέλουμε να εκφράσουμε κι εμείς την προσωπική μας λύπη»!