«Τέλος» στη φιλία Αναδιώτη με Αλεξάνδρου - Πώς... κόλλησε με τον Μαυρίδη;

 
«Τέλος» στη φιλία Αναδιώτη με Αλεξάνδρου - Πώς... κόλλησε με τον Μαυρίδη;

Ενημερώθηκε: 12/01/18 - 09:25

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «DownTown», έδωσε ο Νίκος Αναδιώτης, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για το Nomads, για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και για τον Γιώργο Μαυρίδη.

Δημήτρη

«Με τον ήμασταν πολύ φίλοι παλιά αλλά απομακρυνθήκαμε πολύ πριν από το Nomads. Δεν δημιουργήθηκε καμία κόντρα στο παιχνίδι, δεν γεννήθηκε εκεί, είχαμε από πριν πάρει απόσταση ο ένας από τον άλλο εδώ και καιρό. Δεν μου λείπει σαν φίλος. Φαντάζομαι, αν μου έλειπε, θα προσπαθούσα να τον προσεγγίσω. Αλλά δεν είχα καμία τέτοια ανάγκη. Δεν προέκυψε μέχρι τώρα».

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής μετανιώνει που παράτησε το Γυμνάσιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο για τη φιλία του με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Είχε πολλά κοινά με εμένα, είναι ευθύς, έχει αυτοσαρκασμό, χιούμορ, έχει απλότητα, δοτικότητα και το στοιχείο της προσφοράς. Απλότητα θεωρώ την ευθύτητα. Και εκτός από ευθύς είναι και υπερβολικά ταλαντούχος και δημιουργικός. Και ο Μαυρίδης αλλά και ο Κατσινόπουλος είναι δύο άνθρωποι που θεωρώ ότι είναι πολύ κοντά μου. Οι άνθρωποι αυτού του χώρου δεν είναι και πολύ ντόμπροι, κρύβονται και αυτοί οι δυο δεν κρύβονται. Γεγονός που με έκανε να τους εκτιμήσω ακόμη περισσότερο».

Survivor 2018: Αποκάλυψη! Από ποιον πρώην παίκτη ζήτησε τα... φώτα του ο Καστίγιο;

Σχετικά με τις οικονομικές απολαβές του από το Nomads και τη συμφωνία με τον ΑΝΤ1, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Πληρώθηκαν τα πάντα. Όσα είχαμε συμφωνήσει και στην ώρα τους. Όλες οι συμφωνίες τηρήθηκαν» ενώ για την Αποστολία Ζώη ανέφερε: «Της βγάζω το καπέλο! Η ίδια απέδειξε ξεκάθαρα ότι είναι καλύτερη στα αγωνίσματα και από τους άντρες. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί ήταν ενάντια σε όλες τις προβλέψεις στην αρχή του παιχνιδιού».