Τζένη Μπαλατσινού: Φουντώνουν οι φήμες ότι είναι έγκυος

Μπαλατσινού
Ενημερώθηκε: 04/08/19 - 23:41

Η φημολογία ότι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός τους Τζένη Μπαλατσινού περιμένουν το πρώτους παιδί είχε αρχίσει να φουντώνει ήδη πριν το ζευγάρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι ή δεν είναι τελικλα η Τζένη Μπαλατσινού.

Τις τελευταίες εβδομάδες σειρά δημοσιευμάτων αναφέρουν με βεβαιότητα στην ...εγκυμοσύνη χωρίς ίχνος επιβεβαίωσης από το ζευγάρι ή τον στενό κύκλο του. Οι ισχυρισμοί, ωστόσο, δεν ευσταθούν.

Fake news τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρύσας Κακιώρη στην εφημερίδα Real News, η ακατάσχετη φημολογία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και συνδέεται μόνο με την επιθυμία που έχει εκφράσει το ζευγάρι σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού, που σε καμία περίπτωση δεν αποκλείουν.

Οι δυο τους, πάντα σίγουροι ο ένας για τον άλλον και κυρίως γνώστες του μιντιακού συστήματος, παραμένουν δεμένοι και όσο το δυνατόν ανεπηρέαστοι από τα αναληθή δημοσιεύματα που θα μπορούσαν να διαταράξουν τη γαλήνη και την οικογενειακή ισορροπία τους. Στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε του βήμα και προχωρούν προστατεύοντας την αρμονία που έχουν στη ζωή τους.

Διαβάστε επίσης:Η Heidi Klum παντρεύτηκε σε θρυλικό πλοίο του Ωνάση