Ζένια Σολδάτου - Βασίλης Χαλκιάς: Είναι μαζί! Όλες οι λεπτομέρειες της σχέσης τους!

Ζένια Σολδάτου - Βασίλης Χαλκιάς: Είναι μαζί! Όλες οι λεπτομέρειες της σχέσης τους!
Ενημερώθηκε: 01/06/20 - 20:05

Η Ζένια Σολδάτου και ο Βασίλης Χαλκιάς έγιναν γνωστοί μέσα από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ.

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που τελείωσε το παιχνίδι, όμως, οι δυο τους καταφέρνουν να παραμένουν στην επικαιρότητα.

Οι δύο πρώην παίκτες του Power of love, είναι μαζί και μάλιστα έχουν ανεβάσει και κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Tο ζευγάρι είναι εδώ και 3 μήνες μαζί!

Η Ζένια μετά το παιχνίδι μετακόμισε στην Λευκάδα και δραστηριοποιείται στην επιχείρηση των γονιών της, οι οποίοι ασχολούνται με το εμπόριο τροφίμων!

Ωστόσο, τον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με το λανσάρισμα ρούχων και προϊόντων ομορφιάς!

Αλλά επειδή ο έρωτας... αποστάσεις δεν κοιτά, εδώ και 3 μήνες μοιράζει τον χρόνο της και στον έρωτα της ζωής της, Βασιλη Χαλκιά που ζει στην Αθήνα.

Ο Βασίλης μάλιστα απο τον Σεπτέμβριο ετοιμάζει καινούργια πράγματα στον χώρο του διαδικτύου και όχι μόνο.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Ζένια για τα γενέθλια του αγαπημένου της.

Η Ζένια Σολδάτου και ο Βασίλης Χαλκιάς έγιναν γνωστοί μέσα από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ. Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που τελείωσε το παιχνίδι, όμως, οι δυο τους καταφέρνουν να παραμένουν στην επικαιρότητα. Οι δύο πρώην παίκτες του Power of love, είναι μαζί και μάλιστα έχουν ανεβάσει και κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Tο ζευγάρι είναι εδώ και 3 μήνες μαζί! Η Ζένια μετά το παιχνίδι μετακόμισε στην Λευκάδα και δραστηριοποιείται στην επιχείρηση των γονιών της, οι οποίοι ασχολούνται με το εμπόριο τροφίμων! Ωστόσο, τον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με το λανσάρισμα ρούχων και προϊόντων ομορφιάς! Αλλά επειδή ο έρωτας... αποστάσεις δεν κοιτά, εδώ και 3 μήνες μοιράζει τον χρόνο της και στον έρωτα της ζωής της, Βασιλη Χαλκιά που ζει στην Αθήνα. Ο Βασίλης μάλιστα απο τον Σεπτέμβριο ετοιμάζει καινούργια πράγματα στον χώρο του διαδικτύου και όχι μόνο. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Ζένια για τα γενέθλια του αγαπημένου της.