8 Λέξεις (24/3): Ανατροπή! Την Ηλιάνα υποψιάζεται ο Αλέκος για τη φωτιά στο ατελιέ

8 Λέξεις (24/3): Ανατροπή! Την Ηλιάνα υποψιάζεται ο Αλέκος για τη φωτιά στο ατελιέ
Ενημερώθηκε: 23/03/20 - 21:56

8 Λέξεις (24/3): Η είδηση για την φωτιά στο ατελιέ του Οδυσσέα γίνεται ευρέως γνωστή. Και ο Αλέκος υποψιάζεται ότι ο εμπρησμός, που απείλησε τη ζωή του Οδυσσέα και της Έρσης, είναι έργο της Ηλιάνας..!

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Τρίτης 24 Μαρτίου, της δραματικής σειράς του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ, θα δούμε:

Ο Οδυσσέας κι η Έρση σώζονται στο παρά ένα από το φλεγόμενο ατελιέ, με την Έρση να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Όλοι οι πίνακες του Οδυσσέα καίγονται ολοσχερώς και ο Σπύρος τους καλεί να μείνουν σπίτι του μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές. 

Ο Οδυσσέας ειδοποιεί τον Μάρκο και τον Μιχαήλ και τους ζητάει να το κρύψουν από τη Ναυσικά που ακόμα περνάει ώρες αγωνίας με την εξαφάνιση της Τζουλιάνας.

Την ίδια ώρα, η μικρή Τζουλιάνα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βγει από το σπίτι του Σωτήρη και ρίχνει ένα παράθυρο που είναι καρφωμένο. 

Η Ρωξάνη εξακολουθεί να αποφεύγει τον Μιχαήλ, γεγονός που τον παραξενεύει, αλλά η Εύα τον βεβαιώνει ότι τα χάπια που παίρνει είναι αγχολυτικά και τίποτα παραπάνω.