Άγριες Μέλισσες (17/2): Το σοκ της Ελένης όταν ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Δρόσως…

Άγριες Μέλισσες (17/2): Το σοκ της Ελένης όταν ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Δρόσως…
Ενημερώθηκε: 13/02/20 - 22:49

Άγριες Μέλισσες (17/2): Μια απρόβλετη τροπή παίρνουν τα πράγματα, όταν η Ελένη ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Δρόσως. Πως θα αντιδράσει;

Αναλυτικά, στο επόμενο συγκλονιστικό επεισόδιο, της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου, της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, θα δούμε:

Ο γάμος της Ελένης ματαιώνεται ύστερα απ’ την εξαφάνιση του Κυπραίου, ενώ το νέο διαδίδεται στο χωριό, σαν αστραπή. Κάποιοι φοβούνται πως έπαθε κάτι κακό κι άλλοι τον κακολογούν πιστεύοντας πως το έκανε επίτηδες.
 
Η Ελένη για ακόμα μια φορά βιώνει την προδοσία ενός άντρα στο πετσί της αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να την λυπηθεί. Παράλληλα η Δρόσω λαμβάνει αρνητική απάντηση απ’ τη θεία της στο Βόλο και νιώθει να εγκλωβίζεται σ’ ένα μέρος που δεν θέλει κι αυτή τη φορά με τον καρπό ενός παράνομου έρωτα μέσα της. 

Ο Νικηφόρος εμμένει στην απόφαση του να φύγει στο Παρίσι με την Ασημίνα να προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Στο σχολείο πραγματοποιείται η δεύτερη μυστική συνάντηση για τον συνεταιρισμό, όταν κάνουνε την εμφάνιση τους ο Κωνσταντής με τον Μελέτη και το πράγμα παίρνει άσχημη τροπή. 

Την ίδια στιγμή δυο καλόγεροι βρίσκουνε στο δάσος το αναίσθητο κορμί ενός άντρα, ενώ η Ελένη σοκάρεται όταν ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Δρόσως…