Άγριες Μέλισσες (spoiler): Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων

Άγριες Μέλισσες (spoiler): Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων
Ενημερώθηκε: 02/11/19 - 09:27

Άγριες Μέλισσες (spoiler): Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 που σπάσει ταμεία.

Αν θέλετε να μάθετε όσα θα συμβούν διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα γεγονότα που θα καθηλώσουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Δευτέρα (04/11)

Η Ελένη προσπαθεί να διώξει τον Λάμπρο μακριά της αλλά μάταια. Ο Κυπραίος συνειδητοποιεί πλέον ότι είναι αντίζηλοι και βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να τον ξεφορτωθεί. Ο Δούκας με σύμμαχο τον Τόλλια, καταφέρνει να επηρεάσει τους συγχωριανούς του εναντίον της Ελένης και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η επίθεση της Μυρσίνης στην Ασημίνα, θα οδηγήσει στην οριστική ρήξη των σχέσεων του Νικηφόρου με τη μητέρα του. Η Μυρσίνη συντετριμμένη, πέφτει στο κρεβάτι, μη μπορώντας να δεχτεί ότι «χάνει» έναν ακόμα γιο. Η Ασημίνα μετά από αυτό αποκαλύπτει στις αδερφές της τους φόβους της για τον επικείμενο γάμο με το Νικηφόρο και τις σκέψεις της να τον ακυρώσει. Η Ελένη την πιέζει να πάρει μια απόφαση, όταν μια ομάδα χωρικών φτάνει στο κατώφλι τους, με άγριες διαθέσεις.

Τρίτη (5/11)

Ο εκφοβισµός που δέχεται η Ελένη από τα τσιράκια του ∆ούκα για να πουλήσει τα χωράφια της είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και η Ασηµίνα ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως διαλύει τους αρραβώνες. Ο Νικηφόρος προσπαθεί µε κάθε τρόπο να της αλλάξει γνώµη. Παράλληλα, το σχέδιο του Κυπραίου φαίνεται να παίρνει τον δρόµο του µε επιτυχία, καθώς ο κίνδυνος να παύσουν τον Λάµπρο από δάσκαλο είναι ορατός. Ο Κωνσταντής συνεχίζει να πολιορκεί ερωτικά τη Βιολέτα, µε τελικό του στόχο, όµως, να την εκδικηθεί. Την ίδια ώρα ο Νέστορας συγκρούεται µε τον ∆ούκα για το θέµα της Ελένης, ενώ η Μυρσίνη χρησιµοποιεί το τελευταίο της όπλο για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει σπίτι και να ξεχάσει την Ασηµίνα.

Τετάρτη (06/11)

Ο Λάµπρος, καταρρακωµένος από τις απανωτές δυσκολίες που περνάει, παίρνει στα χέρια του το όπλο του πατέρα του, µε σκοτεινές προθέσεις. Η τυχαία συνάντηση Ελένης και Κυπραίου µοιάζει σαν να φωτίζει την ψυχή και την καρδιά της Ελένης έπειτα από καιρό, µέσα στις τόσες δύσκολες στιγµές που περνάει. Η Ασηµίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τις ενοχές της µετά τον χωρισµό της µε τον Νικηφόρο, ο οποίος, έχοντας χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, αποκαλύπτει στον Λάµπρο πως η Ασηµίνα διέλυσε τους αρραβώνες τους και αυτός του προσφέρει καταφύγιο στο σπίτι του.

Πέμπτη (07/11)

Η Πηνελόπη παραδίδει ένα γράµµα της Μυρσίνης στον Νικηφόρο και όταν εκείνος το διαβάζει, τον περιµένει ακόµη µία άσχηµη έκπληξη. Και ενώ η Ελένη προσφέρει τα χωράφια της προίκα στην Ασηµίνα για να τα κάνει ό,τι θέλει, µια συνάντηση ανάµεσα στον ∆ούκα και τον Νικηφόρο θα αποβεί µοιραία. Ενα κοµµάτι από το παρελθόν φωτίζεται, και µαζί του τα µυστικά που κρατούσαν καλά κρυµµένα µέσα τους, για χρόνια, ο Μιλτιάδης και ο ∆ούκας. Ο ∆ούκας µε τον Νικηφόρο θα συγκρουστούν έντονα, αλλά ο απρόσµενος τραυµατισµός του ∆ούκα θα ανατρέψει την κατάσταση. Ο Κυπραίος συνεχίζει την ερωτική προσέγγισή του στη Μυρσίνη µε σκοπό να την ελέγχει. Η Ελένη συναντά έναν Λάµπρο αποφασισµένο να αλλάξει τα πάντα, ενώ την ίδια στιγµή η Ασηµίνα έχει µια αναπάντεχη συνάντηση.