Άγριο «κράξιμο» Χατζηνικολάου σε Αλαφούζο (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Άγριο «κράξιμο» Χατζηνικολάου σε Αλαφούζο
Ενημερώθηκε: 13/12/19 - 11:46

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στην σημερινή του εκπομπή στον Real εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου.

Η επίθεση έγινε μετά την επαναφορά στο προσκήνιο από τον ΣΚΑΙ και την Καθημερινή εγγράφου που αναφέρει το όνομα του Νίκου Χατζηνικολάου στην υπόθεση της Novartis. 

To έγγραφο είχε δημοσιευτεί στο παρελθόν και τότε είχε γίνει σαφές ότι δεν υπήρχε καμιά εμπλοκή του Νίκου Χατζηνικολάου στην υπόθεση.

«Με αφορμή ένα έγγραφο που έδωσε στην επιτροπή ο κ. Αγγελής, ένα ξαναζεσταμένο έγγραφο, γιατί θυμίζω και πριν από ένα ενάμιση χρόνο, ξανασυζητούσαμε για το ίδιο έγγραφο, ο Γιαννάκης από το νέο Φάληρο, ο Γιαννάκης που του αρέσει να κάνει μπάνιο στο Ασπρονήσι, κάνει μπάνιο στα λαθραία, στο Ασπρονήσι. Αυτός που δεν ξυπνάει πριν τις 11:00, αλλά σήμερα έβαλε ξυπνητήρι για να με ακούσει... Όχι, όχι, ψέματα. Ξυπνούσε πριν τις έντεκα την περίοδο, που έκανε εκστρατεία για να ρίξει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Τότε ξυπνούσε νωρίς. Για να δίνει γραμμή στα τσιράκια του.

Αυτό το καλό παιδί λοιπόν και το άξιο παλικάρι, νόμισε ότι βρήκε ευκαιρία, να λασπώσει εμένα προσωπικά και τον Real FM.

Η ιστορία αυτή, η ιστορία δηλαδή της αναφορά τους ονόματός μου σε ένα έγγραφο της Novartis έχει απαντηθεί ήδη εδώ και ενάμιση, δύο χρόνια.

Και ακριβώς επειδή απαντήθηκε πλήρως, δεν επανήλθε ποτέ κανείς... Καμιά άλλη εφημερίδα πλην της Καθημερινής και κανένα άλλο σταθμός πλην του ΣKAI, δηλαδή κανένας άνθρωπος άλλο εκτός από τον Γιαννάκη, δεν ασχολήθηκε με αυτό», είπε αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου και συμπλήρωσε:

«Να βγάλετε το σκασμό. Ακούς Γιαννάκη. Βγάλε το σκασμό Γιαννάκη. Και πες μας πόση διαφήμιση πήρε ο όμιλός σου από τη Novartis τα χρόνια εκείνα. Το σκασμό και μπάνιο στο Ασπρονήσι. Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάνεις στο στόμα σου, Ασχολήσου εκεί με τον Παναθηναϊκό που τον έχει χαμηλώσει στο ύψος σου».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου: