Αλήθειες με την Ζήνα: Το μήνυμα της Ζήνας Κουτσελίνη μετά την ποινή του ΕΣΡ

Μετά το τριήμερο "λουκέτο" για τις Αλήθειες με τη Ζήνα με τη Ζήνα Κουτσελίνη, η εκπομπή επιστρέφει στο Star την Παρασκευή
Ενημερώθηκε: 21/03/19 - 19:38

Μετά το τριήμερο "λουκέτο" για τις Αλήθειες με τη Ζήνα με τη Ζήνα Κουτσελίνη, η εκπομπή επιστρέφει στο Star την Παρασκευή.

Υπενθυμίζουμε ότι το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο  ήταν εκείνο που διέκοψε προσωρινά την εκπομπή εξαιτίας, όπως τόνισε του τρόπου παρουσίασης μέσα από την εκπομπή της δολοφονίας της φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της εκπομπής στο Facebook η ομάδα ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για τη στήριξη και τα μηνύματα συμπαράστασης και τόνισε πως κάποιες τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι για να δώσουμε ξανά όρκο αγάπης μεταξύ μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ MEDIA

«Αύριο στις 12 νταν επιστρέφουμε στην παρέα σας. Σας ευχαριστούμε για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μας στείλατε χθες και σήμερα! Ίσως κάποιες τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι για να δώσουμε ξανά όρκο αγάπης μεταξύ μας! Νιώσαμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή και πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται… Αύριο θα φυτέψουμε παρέα το σπόρο της αλήθειας… θα σας δείξουμε πως🌹 στις 12 ακριβώς», έγραψαν χαρακτηριστικά .