Ανατροπή με την πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα

Ανατροπή με την πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα
Ενημερώθηκε: 06/09/19 - 12:29

Με διπλό ρόλο επιστρέφει στον ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αποχώρησε μετά από έξι χρόνια από τον ΑΝΤ1 και εντάχθηκε στο κανάλι του Φαλήρου.

Εκεί θα παρουσιάζει μεσημεριανό magazino ενώ θα βρίσκεται και στην απογευματινή ζώνη του καναλιού με το «Guess my Age» πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Στην ομάδα του στον ΣΚΑΪ θα είναι η Ελένη Τσολάκη, η Κάλλια Ελευθερίου, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Δημήτρης Παπανότας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η εκπομπή θα έκανε πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή.

O ΣΚΑΪ κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου η εκπομπή να βγει νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου. Είναι η μέρα που γίνεται ο καθιερωμένος αγιασμός στα σχολεία, ενώ θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού.

Πάντως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα δεν είναι μόνο οι ετοιμασίες αλλά και η ξαφνική αποχώρηση του διευθυντή παραγωγής της εκπομπής, Γιάννη Σαρρή επηρεάζει το χρονοδιάγραμμα. Ωστόσο όλος ο μηχανισμός του ΣΚΑΪαδουλεύει προκειμένου η εκπομπή ναβ γει νωρίτερα στον αέρα. 

Πηγή: Dailymedia