Ανατροπή με τον προγραμματισμό των Ράδιο Αρβύλα;

 
Ανατροπή με τον προγραμματισμό των Ράδιο Αρβύλα;

Ενημερώθηκε: 29/09/23 - 15:42

Μετά το πρώτο κύμα από πρεμιέρες, έρχεται και δεύτερο αλλά και τρίτο στον ΑΝΤ1, με δυο ακόμα σειρές να ξεκινούν (Παγιδευμένοι – Μετά τη Φωτιά), αλλά και δυο εκπομπές με πρόσωπα δυνατά, συνυφασμένα με το κανάλι, τον Αντώνη Κανάκη με τους «Ράδιο Αρβύλα», και την Μαρία Αναστασοπούλου με την «Αρένα»! Ράδιο Αρβύλα Αναστασοπούλου Αρναούτογλου ΑΝΤ1: Πότε ξεκινάνε Ράδιο Αρβύλα και Αρένα; Τι ισχύει για Εκατομμυριούχο;

Σύμφωνα με ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες, οι Ράδιο Αρβύλα αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα Δευτέρα 6 Νοεμβρίου. Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία, με τον ΑΝΤ1 να θέλει ιδανικά και 30 Οκτωβρίου, επουδενί 13 Νοεμβρίου, και τις δυο πλευρές να συγκλίνουν τελικά στη μέση και τις 6 του μήνα.

Από εκεί και πέρα, όπως και πέρσι, ο ΑΝΤ1 θέλει τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του όσο το δυνατό νωρίτερα αλλά και όσο το δυνατό περισσότερο, δηλαδή 5 ημέρες την εβδομάδα με Αρβύλα και Βινύλιο. Από την άλλη, ο Αντώνης Κανάκης δεν θέλει ξανά καθημερινό, δηλαδή 5 μέρες την εβδομάδα, καθώς θεωρεί (όπως και πέρσι) ότι «κουράζει». Μένει να αποφασιστεί τι θα συμβεί, με το πιθανότερο σενάριο η ροή να είναι ακριβώς όπως και η περσινή. Η ώρα παραμένει ίδια βέβαια, 20:00.

Τι γίνεται με τον Γρήγορη Αρναούτογλου;

Επομένως, όπως και πέρσι, ο «Εκατομμυριούχος», εν γνώση και άνευ παραπόνου του Γρήγορη Αρναούτογλου, θα μεταφερθεί από τα καθημερινό στα Σαββατοκύριακα, την ίδια ώρα, για να επανέλθει λίγο μετά το Πάσχα και το τέλος της σεζόν για τους Ράδιο Αρβύλα.

Πότε «μπαίνει στην Αρένα» η Μαρία Αναστασοπούλου;

Λίγο νωρίτερα, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 23:00, θα κάνει την δίκη της πρεμιέρα με την «Αρένα» στη late night του ΑΝΤ1. Εκεί, η παρουσιάστρια πουλεν του σταθμού, Μαρία Αναστασοπούλου, παρουσιάζει live αθέατες πτυχές κοινωνικών θεμάτων, αλλά και δικαστικών υποθέσεων και εγκλημάτων που σόκαραν το πανελλήνιο.

Πηγή: youfly.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ