ΑΝΤ1: Μετά τους Αρβύλα και η Φάρμα φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα

 
ΑΝΤ1: Μετά τους Αρβύλα και η Φάρμα φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα

Ενημερώθηκε: 27/11/21 - 10:31

Πρώτος το χορό της β΄τηλεοπτικής σεζόν σέρνει ο ΑΝΤ1 και μάλιστα σηματοδοτώντας ουσιαστικά την πολύ πρόωρη έναρξη του δεύτερου μέρους από τις αρχές Δεκέμβρη κιόλας με την πρεμιέρα της “Φάρμας”.

Οπως είναι ηδη γνωστό το παιχνίδι περιπέτειας θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στις 21.00 και μετά την αλλαγή στην off peak ζώνη έρχεται και η αναδιαμόρφωση της πράιμ σχεδόν ένα μήνα μετά την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα και την επιστροφή των Θεσσαλονικιών στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Tinasmess

Σύμφωνα με το οι Αγριες Μέλισσες θα ξεκινούν ένα τέταρτο αργότερα και συγκεκριμένα στις 22.15 πράγμα που σημαίνει ότι ένα τέταρτο μετά, δηλαδή στις 23.45 μετατίθεται και το The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου από Δευτέρα έως και Τετάρτη και τις Πέμπτες το Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου. Οσο για τις Παρασκευές, εκεί οι αλλαγές είναι περισσότερες καθώς το Βινύλο θα μεταδίδεται μέχρι τις 21.30 οπότε και θα ξεκινάει το επεισόδιο της αποχώρησης της Φάρμας με διάρκεια δυόμιση ωρών.

Μάλιστα, αμέσως μετά θα προβάλλεται η εκπομπή έρευνας του Τάσου Τέλλογλου η οποία κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, από τις 24 Δεκεμβρίου η Φάρμα δεν θα είναι μόνη της καθώς θα έχει απέναντί της το DWTS το οποίο μετακομίζει τις Παρασκευές μέχρι και και τα τέλη Ιανουαρίου που θα προβάλλεται στο STAR.