Αντώνης Σρόιτερ: Η επική ανάρτηση για τους 29.500 ψηφοφόρους του Αρτέμη Σώρρα (φωτο)

Αντώνης Σρόιτερ: Η επική ανάρτηση για τους 29.500 ψηφοφόρους του Αρτέμη Σώρρα (φωτο)
Ενημερώθηκε: 30/05/19 - 20:13

Με μια ανάρτηση όλο νόημα σχολίασε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του Alpha Αντώνης Σρόιτερ, το γεγονός ότι 29.500 ψηφοφόροι (ποσοστό 0,5%) επέλεξαν για αυτές τις ευρωεκλογές να ψηφίσουν το κόμμα «Ελλήνων Συνέλευσις» του "φίλου του" (όπως τον αποκαλεί), Αρτέμη Σώρρα.

Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή του παλιότερα τον Αρτέμη Σώρρα στην εκπομπή του «Αυτοψία», σε μια... σουρεαλιστική συνέντευξη όπου ο δεύτερος δεν δίσταζε να απειλεί τον Αντώνη Σρόιτερ, κάθε φορά που αυτός τον "στρίμωχνε" με κάποια ερώτηση. «Θα έχεις φορτώματα», ήταν η φράση που επαναλάμβανε ο γνωστός «εθνοσωτήρας» στον παρουσιαστή, κάθε φορά που δέχονταν κάποια ενοχλητική ερώτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ MEDIA

 

«Το 0,5 όσων ψήφισαν, 29.500 άνθρωποι που κυκλοφορούν δίπλα μας, ψήφισαν τον φίλο μου που βρίσκεται προφυλακισμένος. Όλοι αυτοί, πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να πληρώνουμε τίποτα, γιατί ο φίλος μου θα βγει κάποια στιγμή, θα μας δώσει το ένα τρις ευρώ που έχει, και θα σωθούμε. Αυτά…», σχολίασε στο instagram ο Αντώνης Σρόιτερ ανεβάζοντας φωτογραφία από τη συνέντευξη με hashtag…#densozomastemetipota.

Δείτε το σχόλιο του Αντώνη Σρόιτερ: