Απόφαση - ανατροπή στον ALPHA για την αγαπημένη σειρά «Έλα στη θέση μου»

Απόφαση - ανατροπή στον ALPHA για την αγαπημένη σειρά «Έλα στη θέση μου»
Ενημερώθηκε: 18/04/19 - 15:46

Πυρετώδεις διεργασίες της νέας διοίκησης του ALPHA ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η αλλαγή ιδιοκτησίας μετά την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου από τον Δημήτρη Κοντομηνά στην εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη, έχει προκαλέσει αναστάτωση και έντονη κινητικότητα στους διαδρόμους του καναλιού της Κάντζας, αφού πλέον τίποτα δεν είναι δεδομένο και ακόμα και τα συμβόλαια «ηχηρών» ονομάτων θα επανεξεταστούν από τη νέα διεύθυνση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA

 

Η απόφαση όμως για την μείωση κόστους από τη νέα διοίκηση, έχει ήδη προκαλέσει αναβρασμό στον σταθμό, αφού επιτυχημένες εκπομπές όπως αυτές της Ελένης Μενεγάκη, της Αγγελικής Νικολούλη αλλά και της Βίκυς Χατζηβασιλείου,* θα κριθούν μέχρι την τελευταία στιγμή για το εάν θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν ή εάν τελικά θα συνεχίσουν να προβάλλονται από τη συχνότητα του σταθμού.

Θα παραμείνει στη... θέση του το «Έλα στη Θέση μου»;

 

Πέρα όμως από τις εκπομπές, υπάρχει έντονη κινητικότητα σχετικά με την ανανέωση επιτυχημένων σειρών, που έχουν κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης. Μια από αυτές είναι και η κωμική σειρά «Έλα στη θέση μου»... 

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν το «Έλα στη Θέση μου» να μην συνεχίζεται τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός ότι η σειρά σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Στο σκεπτικό της νέας διοίκησης του ALPHA, για την ολοκλήρωση της σειράς ήταν ότι το σενάριο θα πλάτιαζε με ακόμη μια σεζόν.

Σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο blog του στο Newsit.gr, η κωμική σειρά του ALPHA που μεταδίδεται μετά το κεντρικό δελτίο θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν. Το ταμείο της σειράς κρίνεται θετικό, ιδιαίτερα στα δυναμικά κοινά και η σειρά έλαβε το πράσινο φως. Βέβαια όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα θα υπάρξει η απαραίτητη τόνωση στο σενάριο με νέους χαρακτήρες.

*Διαβάστε σχετικά: Alpha: Ανανέωσε η Τσιμτσιλή, τι θα γίνει με Νικολούλη-Μενεγάκη-Χατζηβασιλείου