Βαρύγδουπη Βίκυ Σταμάτη στο Open: Πόσος χρόνος ζωής απομένει στον Άκη Τσοχατζόπουλο

Στο Open to βράδυ της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη, στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού, "TOP STORY"
Ενημερώθηκε: 26/06/19 - 19:36

Η Βίκυ Σταμάτη μιλά για όλα στον Πέτρο Κουσουλό και το TOP STORY στο Open τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. 

Η Βίκυ Σταμάτη μετά από καιρό σπάει τη σιωπή της και μιλά για πολλά, όπως την γνωριμία της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον μεγαλοπρεπή γάμο τους στο Παρίσι που πρωταγωνίστησε στα έντυπα της εποχής, το σπίτι της οικογένειας στην Ακρόπολη και το ακριβό life style. Και στη συνέχεια μιλά για τη σύλληψή τους, τις συνθήκες κράτησης του Άκη Τσοχατζόπουλου στον Κορυδαλλό, τις δικές της δύσκολες ώρες στη φυλακή, την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο, αλλά και την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA

 

Συνεχίζει το ίδιο βαρύγδουπα μιλώντας για όσους ευεργετήθηκαν από τον Άκη Τσοχατζόπουλο και στις δύσκολες στιγμές τους γύρισαν την πλάτη. Αναφέρεται σε πρόσωπο από το περιβάλλον τους που δεν επέτρεπε στο σύζυγό της να αποκτήσει παιδί. Περιγράφει τον πόνο που βίωσε όταν αποχωρίστηκε τον γιο της και για το πόσο του έχει στοιχίσει η περίοδος της απομάκρυνσης από τη μητρική αγκαλιά.

Τέλος, αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για το διαζύγιο που ήθελε να πάρει από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, κατονομάζοντας τα πρόσωπα που ευθύνονται για την ταλαιπωρία της, ενώ εξηγεί την κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου σήμερα, μιλώντας για συγκεκριμένο χρόνο ζωής που του απομένει.