Διαρροές survivor (spoiler): Σήμερα (18/01) οι νέες ομάδες

Διαρροές survivor (spoiler): Σήμερα (18/01) οι νέες ομάδες
Ενημερώθηκε: 18/01/21 - 11:27

Διαρροές survivor (spoiler): Σήμερα στο survivor θα γίνει ένα πραγματικός χαμός!

Πάμε να δούμε όλα όσα έχουν συμβεί έως τώρα. Στο επεισόδιο της Κυριακής παρακολουθήσαμε αρχικά ένα αγώνισμα επάθλου χωρίς ουσία για τους τηλεθεατές αφού βάσει των διαρροών (spoiler) όλοι γνώριζαν  ότι είναι το τελευταίο για Διάσημους και Μαχητές με αυτή τη σύνθεση. Οι Μαχητές κατάφεραν για ακόμη μια φορά να κερδίσουν κάτι που έχει μικρή σημασία. Μετά το αγώνισμα και όταν οι παίκτες επέστρεψαν στις παραλίες του Survivor 2021 βρήκαν ένα σημείωμα από την παραγωγή με το οποίο τους καλούσαν σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού.

Στο χώρο του Συμβουλίου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Κάτια Ταραμπάνκο είναι καλά στην υγεία της, αλλά οι συνθήκες δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει στο reality επιβίωσης.  Όταν πήρε το λόγο ο Περικλής Κονδυλάτος όλοι έμεινα με το στόμα ανοιχτό με όσα ανεκδιήγητα ανέφερε. Μάλιστα έφτασε σε σημείο να πει ότι η Κάτια τους έβλεπε σε σκουλήκια και πατούσε επάνω τους, ενώ με την άποψη του φάνηκαν να είναι σύμφωνες η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ανθή Σαλαγκούδη. Μάλιστα η τραγουδίστρια είπε ότι δεν την θεωρούσε την καλύτερη παίκτρια της ομάδας. Ο Τριαντάφυλλος καθώς και ο Αλέξης Παππάς αντέδρασαν έντονα προς τον Κονδυλάτο λέγοντάς του ότι δεν συμφωνούν στους χαρακτηρισμούς περί «σκουληκιών», ενώ μάλιστα του είπαν πως χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις για μια γυναίκα που δεν είναι εκεί για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Η κουβέντα στο συμβούλιο του Survivor έλαβε τέλος και τότε ο Γιώργος Λιανός έριξε τη βόμβα που όλοι περιμέναμε. Ζήτησε από τους παίκτες να βγάλουν τις μπαντάνες τους και τους ανακοίνωσε την διάλυση των ομάδων και την δημιουργία νέων. Ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Τζέιμς Καφετζής ως οι πιο δυνατοί παίκτες στατιστικά θα κληθούν σήμερα να επιλέξουν  όσους θα τους ακολουθήσουν στις παραλίες.  Όπως καταλαβαίνετε όλες οι διαρροές (spoiler) που σας δώσαμε το Σαββατοκύριακο για το Survivor 2021 επιβεβαιώθηκαν.  Αυτή τη στιγμή το μεγάλο ερώτημα δεν είναι άλλο από το ποιοι θα αποτελέσουν τις δυο ομάδες. Διάσημοι και Μαχητές έχουν σχηματίσει υποομάδες οι οποίες σήμερα θα σπάσουν και οι όποιες στρατηγικές έχουν διαμορφωθεί  θα πάνε…περίπατο. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα επανέλθουμε με τις διαρροές (spoiler) για τις νέες ομάδες του Survivor, αλλά και για το σημερινό αγώνισμα ασυλίας