Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η κόντρα «Παραπολιτικών» - «Εφημερίδας των Συντακτών»

 
Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η κόντρα «Παραπολιτικών» - «Εφημερίδας των Συντακτών»

Ενημερώθηκε: 04/03/19 - 12:11

Το δρόμο της «Δικαιοσύνης» έχει πάρει η «Εφημερίδας των Συντακτών» για να υπερασπιστεί το κύρος και την αξιοπιστία της το οποίος επλήγη, όπως θεωρεί από δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

απολύσεις

«Καταγγελίες για ακραίες εργοδοτικές πρακτικές στην ΕΦΣΥΝ»

Συγκεκριμένα, στο φύλλο Σαββάτου των «Παραπολιτικών» φιλοξενείτε δημοσίευμα που αναφέρεται σε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται από .

Εκ μέρους της εφημερίδας τοποθετήθηκε στο facebook ο αρχισυντάκτης του Πολιτικού τμήματος της εφημερίδας, Γιώργος Πετρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων γράφει: «δεν θα πω τίποτα επί της ουσίας καθώς η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. Υπενθυμίζω απλώς ότι στην ΕΦΣΥΝ δεν υπάρχει καμία εργοδοτική πρακτική καθώς είμαστε μια συνεταιριστική εφημερίδα όπου βασικός της μέτοχος- άρα εργοδότης με την έννοια του ιδιοκτήτη- είναι ο συνεταιρισμός των εργαζομένων. Εμείς βεβαίως ως εργοδότες μας θεωρούμε τους αναγνώστες μας. Αυτοί αγοράζουν την εφημερίδα- αυτοί μας κρατούν ζωντανούς. Το να μιλάει επομένως κανείς για εργοδοτικές πρακτικές στην ΕΦΣΥΝ- με την μορφή καταγγελιών- ειδικά από τις στήλες των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ πάει πολύ!!!».

Στο ίδιο φύλλο τα «Παραπολιτικά» ασχολούνται και με δεύτερο άρθρο με την ΕφΣυν την οποία χαρακτηρίζει «Επίσημη αγαπημένη και μακρύ χέρι του ΣΥΡΙΖΑ».