Ελίφ (07-11/12): Απόπειρα αυτοκτονίας

Ελίφ (07-11/12): Απόπειρα αυτοκτονίας
Ενημερώθηκε: 05/12/20 - 13:08

Ελίφ (07-11/12): Μεγάλες ανατροπές θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της τουρκικής σειράς του STAR.

Διαβάστε αναλυτικά όσα θα συμβούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Δευτέρα

Η Ματσιντέ μιλάει στη Βιλντάν για το μωρό, που έρχεται και της λέει πως τώρα πια θα έχουν πιο πολλές δουλειές στο σπίτι. Καθώς η Ματσιντέ μιλάει για το μωρό της Χουμεϊρά, η Βιλντάν λιποθυμάει. Τη μεταφέρουν στο δωμάτιο της και εκεί συνέρχεται. Η Ματσιντέ αναρωτιέται τι προκάλεσε τη λιποθυμία της.

Η Χουμεϊρά λέει στη μητέρα της πως είναι πολύ ευγενική με τη Βιλντάν. Πιστεύει πως η Βιλντάν συμπεριφέρεται σαν να είναι αναγκασμένη να δουλεύει στην έπαυλη και προτείνει να της δώσουν λίγη άδεια. Η Ματσιντέ βρίσκει καλή την ιδέα της. Η Βιλντάν νιώθει απαίσια με τα νέα για το μωρό. Δεν θέλει να δει αυτό το μωρό να γεννιέται.

Η Ματσιντέ ζητάει να δει τη Βιλντάν όταν εκείνη νιώσει καλύτερα. Η Γιλντίζ ενημερώνει τη Βιλντάν και εκείνη φοβάται μήπως κατάλαβε πως της έκλεψε χρήματα. Η Ματσιντέ όμως της λέει πως της δίνει άδεια για 2 εβδομάδες για να ξεκουραστεί. Η Βιλντάν στην αρχή έχει αντίθετη γνώμη αλλά η Ματσιντέ είναι αμετακίνητη στην απόφασή της. Σε μια εβδομάδα η πρακτική εξάσκηση της Μπιρτσέ στην εταιρία τελειώνει και η γραμματέας, η Φιλίζ, τη ρωτάει τι σκέφτεται να κάνει.

Η Μπιρτσέ δεν έχει ακόμα κάποιο σχέδιο για το μέλλον της. Θέλει να γίνει σχεδιάστρια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η Βιλντάν σκέφτεται τα λόγια της Ματσιντέ και θυμάται το παρελθόν της με τον Ταρίκ, για τον οποίο τρέφει ακόμα αισθήματα. Η Βιλντάν τηλεφωνεί στον Ταρίκ για να ζητήσει βοήθεια γιατί δεν θέλει να πάρει άδεια και να πάει πουθενά. Δεν θέλει να βρίσκεται μακριά από την έπαυλη και τον Ταρίκ. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο δωμάτιο της και η Βιλντάν του μιλάει για το παρελθόν, όταν ήταν μαζί. Του λέει πως θέλει να είναι πάλι μαζί του. Ο Ταρίκ θυμώνει αλλά η Βιλντάν δεν σταματάει και του μιλάει για τον έρωτα, που νιώθει για εκείνον.

Ο Ταρίκ της ξεκαθαρίζει πως δεν μπορούν ποτέ να είναι μαζί. Η Βιλντάν όμως φαίνεται αποφασμένη. Πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει ξανά την καρδιά του Ταρίκ. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν αν μπορούν να αναλάβουν όλες τις δουλειές κατά την απουσία της Βιλντάν. Τη διαβεβαιώνουν πως θα τα φροντίσουν όλα.

Η Βιλντάν είναι μεθυσμένη στο δωμάτιο της και σπάει στον τοίχο ένα μπουκάλι. Δεν αντέχει να σκέφτεται τη ζωή μακριά από τον Ταρίκ, είναι τόσο ερωτευμένη μαζί του. Αν δεν μπορεί να είναι μαζί του, δεν χρειάζεται να ζει και παίρνει ένα κομμάτι γυαλί από το σπαμένο μπουκάλι για να αυτοκτονήσει…

Τρίτη

Ο Κερέμ, η Ματσιντέ, η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα για το μωρό, που έρχεται. Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά αναρωτιούνται αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Ο Ταρίκ επιθυμεί να αποκτήσει ένα γιο ενώ η Χουμεϊρά κόρη. Η Ματσιντέ τους λέει πως δεν έχει σημασία αρκεί να είναι ένα δυνατό μωρό. Η Βιλντάν παθαίνει νευρική κρίση.

Τα νέα πως η Χουμεϊρά περιμένει παιδί, την έχουν επηρεάσει βαθιά γιατί δεν μπορεί να ξεχάσει το ερωτικό παρελθόν της με τον Ταρίκ. Η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν συζητούν για τη Βιλντάν στην κουζίνα. Η Γιλντίζ λέει πως η Βιλντάν ήρθε στη μεγαλούπολη με όνειρο να γίνει τραγουδίστρια αλλά την κορόιδεψε ένας άντρας, που πήρε όλα τα λεφτά της.

Ο Σαφάκ έχει βρει το βραχιόλι της Ζουλιντέ και το κρατάει στο γραφείο του και το κοιτάζει. Η Λεμάν το βλέπει αλλά δεν υποψιάζεται πως είναι το βραχιόλι, που είχε φτιάξει ο Εμιρχάν για τη μητέρα του. Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα της εγκυμοσύνης. Όμως ο Ταρίκ έχει πολλά στο μυαλό του. Η Ράνα παρακολουθεί τη Χουμεϊρά μέσα από το διαδίκτυο και ζηλεύει όταν βλέπει τις φωτογραφίες της με τον Ταρίκ.

Ο Ταρίκ έχει γίνει εμμονή στη Ράνα. Ο Κερέμ ξυπνάει νωρίς και πάει στην κουζίνα όπου η Γιλντίζ ετοιμάζει πρωινό. Όταν εμφανίζεται η Ρεϊχάν, ο Κερέμ φεύγει και η Γιλντίζ καταλαβαίνει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσά τους. Η Λεμάμ βλέπει τον Εμιρχάν και την Ιντζί να φτιάχνουν βραχιόλια και κολιέ.

Ο Εμιρχάν δείχνει στη Λεμάν το βραχιόλι που φτιάχνει για τη μητέρα του γιατί έχασε το προηγούμενο, που της είχε χαρίσει. Η Λεμάμ καταλαβαίνει πως το βραχιόλι που είδε πάνω στο γραφείο του Σαφάκ είναι της Ζουλιντέ. Η Γιλντίζ πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν και σοκάρεται από το θέαμα με τα σπασμένα αντικείμενα.

Δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει ενώ η Βιλντάν έχει άθλια εικόνα. Δεν της λέει τίποτα αλλά η Γιλντίζ σκέφτεται πως η απόφαση της Ματσιντέ σχετικά με τη Βιλντάν είναι σωστή. Η Ματσιντέ σκέφτεται να στείλει τη Βιλντάν στο χωριό της για να ξεκουραστεί. Η Βιλντάν όμως δεν το θέλει αυτό γιατί δεν θέλει να είναι μακριά από τον Ταρίκ.

Επίσης θέλει να βρει έναν τρόπο για να τερματίσει την εγκυμοσύνη της Χουμεϊρά. Η Ματσιντέ δίνει εντολή στο δεξί της χέρι, τον Μουσταφά, να πάει τη Βιλντάν όπου εκείνη θέλει. Η Βιλντάν βλέπει τον Ταρίκ στον κήπο και τον ικετεύει να μείνει.

Ο Ταρίκ της λέει πως ξεπερνάει τα όρια και πως κανονικά θα έπρεπε να είχε φύγει εδώ και πολύ καιρό από το αρχοντικό. Η Βιλντάν είναι αναστατωμένη γιατί ο Ταρίκ δεν νοιάζεται καθόλου για εκείνη. Έτσι αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι με τους κανόνες του Ταρίκ, με σκληρότητα και χωρίς κανένα έλεος. Το αμάξι περιμένει τη Βιλντάν και η Ρεϊχάν με τη Ματσιντέ και τη Γιλντίζ είναι εκεί για να την αποχαιρετήσουν.

Η Βιλντάν στέκεται μπροστά στη Ματσιντέ και της λέει πως κάτι πρέπει να της πει. Θέλει να πει την αλήθεια αλλά την τελευταία στιγμή αλλάζει γνώμη και καταστρώνει ένα νέο σχέδιο. Δεν θέλει να κάνει κάποια βιαστική κίνηση και τους αποχαιρετά…

Τετάρτη

Η Βιλντάν είναι στο αυτοκίνητο με τον Μουσταφά. Η Σεμά της τηλεφωνεί αλλά δεν απαντάει. Ο Ταρίκ είναι ικανοποιημένος με την απόφαση της Ματσιντέ. Τώρα η Βιλντάν είναι μακριά από το αρχοντικό και έτσι ένα πρόβλημα του έχει λυθεί. Η Λεμάν αναφέρει στον Σαφάκ το βραχιόλι που είδε στο γραφείο του και είναι θυμωμένη επειδή ο γιος της βλέπει τη Ζουλιντέ.

Πιστεύει πως η Ζουλιντέ προσπαθεί να κάνει δικό της τον Σαφάκ για να φροντίζει εκείνη και το παιδί της. Όμως κάνει λάθος. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο αλλά τα κρατάνε καλά κρυμμένα. Ο Σαφάκ πηγαίνει στο σπίτι της Ζουλιντέ και της δίνει το βραχιόλι της ενώ λίγο πριν ο Εμιρχάν της δίνει ένα νέο βραχιόλι δώρο. Η Ζουλιντέ όμως χαίρεται που βρέθηκε το βραχιόλι. Ο Σαφάκ προσφέρεται να πάει τον Εμιρχάν σχολείο αλλά η Ζουλιντέ αρνείται ευγενικά.

Ο Σαφάκ φεύγει και έχει θυμώσει με τον εαυτό του επειδή της ζήτησε να πάει τον Εμιρχάν στο σχολείο. Η Σέμα αφήνει μόνη της την Ελίφ στο σπίτι και πηγαίνει να ψωνίσει. Της λέει μέχρι να γυρίσει να έχει πλύνει τα πιάτα και φεύγει κλειδώνοντας την πόρτα. Η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ συζητούν για τη Βιλντάν. Η Χουμεϊρά λέει πως δεν εμπιστεύεται τη Βιλντάν και νιώθει πως κάτι τους κρύβει. Ο Ταρίκ στέλνει μηνύματα στη Ράνα αλλά εκείνη δεν απαντάει.

Είναι θυμωμένη και ζηλεύει επειδή ξέρει πως ο Ταρίκ περνάει χρόνο με την έγκυο γυναίκα του. Ο Ταρίκ είναι σπίτι και θέλει να είναι κοντά στη γυναίκα του. Η καρδιά του όμως νιώθει πως είναι μοιρασμένη ανάμεσα στη γυναίκα του και τη Ράνα. Όταν λέει στη Χουμεϊρά πως πρέπει να επιστρέψει στην εταιρία εκείνη του απαντάει πως είναι ο Κερέμ στην εταιρία και δεν χρειάζεται να πάει. Ο Ταρίκ της λέει πως ο Κερέμ είναι καινούριος και δεν θέλει να τον αφήνει μόνο του στην εταιρία.

Η Ματσιντέ δυσαρεστείται από τον τρόπο με τον οποίο ο Ταρίκ αντιμετωπίζει τον Κερέμ. Ο Γιουνούς είναι στο γραφείο του Κερέμ. Ο Κερέμ δουλεύει σκληρά για τη σύσκεψη της επόμενης μέρας. Ο Γιουνούς χαίρεται που βλέπει τον Κερέμ τόσο αποφασισμένο να πετύχει. Ο Γιουνούς ακούει τη Μπιρτσέ να λέει στη Φιλίζ πως είναι σίγουρη ότι μόλις τελειώσει η πρακτική της ο Γιουνούς θα την απολύσει.

Ο Γιουνούς καλεί την Μπιρτσέ στο γραφείο του και της αναθέτει κάποιες δουλειές λέγοντας της πως αν τα καταφέρει χωρίς να κάνει λάθη θα συνεχίσει να εργάζεται για την εταιρία και μετά τη λήξη της πρακτικής της. Ο Κερέμ πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και εκείνος μόλις έχει φτάσει και στέλνει ένα μήνυμα στη Ράνα.

Η Ράνα του στέλνει πίσω ένα ψυχρό μήνυμα. Ο Ταρίκ σκέφτεται πως ίσως η Ράνα έμαθε πως η γυναίκα του είναι έγκυος. Ο Κερέμ κάνει μια σημαντική ερώτηση στον Ταρίκ αλλά εκείνος απαντά αδιάφορα, χωρίς να δώσει σημασία. Η συμπεριφορά του προβληματίζει τον Κερέμ…

Πέμπτη

Η Ελίφ δεν αντέχει τους καυγάδες ανάμεσα στον Τζαφέρ και τη Σεμά και έτσι το σκάει από το σπίτι. Η Μπιρτσέ έχει ετοιμάσει όλα τα έγγραφα, που της ζήτησε ο Γιουνούς καθώς είναι μια σημαντική μέρα για την εταιρία. Έχουν μια πολύ σημαντική σύσκεψη και το μέλλον της Μπιρτσέ στην εταιρία εξαρτάται από την επιτυχία της.

Ο Κερέμ είναι ενθουσιασμένος και θέλει να είναι απόλυτα έτοιμος για τη σύσκεψη. Πριν φύγει από την έπαυλη, παίρνει από το τραπέζι τα έγγραφα του. Η Ρεϊχάν είναι εκεί και καθαρίζει και ο Κερέμ τη σταματάει λέγοντας της πως μπορεί να κάνει κάποια αδέξια κίνηση πάλι και να του καταστρέψει τα έγγραφα. Ο Τζαφέρ συνειδητοποιεί πως η Ελίφ δεν είναι στο σπίτι και την αναζητά μαζί με τη Σεμά. Η Ελίφ κάθεται μόνη της στην ακτή. Δεν ξέρει που είναι και το μόνο που θέλει είναι να επιστρέψει στην έπαυλη κοντά στη Ρεϊχάν.

Η Ρεϊχάν βρίσκει ένα έγγραφο του Κερέμ, που ξέχασε στο τραπέζι και καταλαβαίνει πως είναι κάτι σημαντικό. Τηλεφωνεί στον Κερέμ αλλά δεν απαντάει. Ξέρει πως πρέπει να βρει έναν τρόπο να του το στείλει ή να το πάει η ίδια. Η Ελίφ βλέπει στο πάρκο τον Τζαφέρ και κρύβεται πίσω από ένα αυτοκίνητο, φανερά εξουθενωμένη. Η Ράνα δεν απαντάει στα μηνύματα του Ταρίκ. Ο Ταρίκ θέλει να τη δει και αναρωτιέται που είναι. Καθώς μιλάει με τη γραμματέα του στο γραφείο του, έρχεται η Ράνα.

Η Φιλίζ τους αφήνει μόνους. Ο Ταρίκ ζητάει να μάθει από τη Ράνα γιατί του συμπεριφέρεται έτσι. Η Ράνα προσπαθεί να κρύψει πως ζηλεύει και δείχνει σκληρή. Του ζητάει να την αποκαλεί «κυρία Ράνα» και εκείνη θα τον αποκαλεί από εδώ και πέρα «κύριο Ταρίκ». Η Μπιρτσε καλεί το πρακτορείο μοντέλων ξανά και ξανά καθώς ο Γιουνούς έχει ζητήσει ένα μοντέλο για να δείξει τα νέα σχέδια των παπουτσιών. Η Μπιρτσέ έχει άγχος και θέλει να εκτελέσει με επιτυχία ότι της ανέθεσε ο Γιουνούς.

Η Ράνα την ακούει να μιλάει στη Φιλίζ για τις απαιτήσεις του Γιουνούς και για το γεγονός πως αν τα κάνει όλα σωστά θα την κρατήσει στην εταιρία. Η Ράνα όμως δεν συμπαθεί τη Μπιρτσέ και τηλεφωνεί στο πρακτορείο μοντέλων και ακυρώνει το μοντέλο, που είχαν ζητήσει. Πριν τη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των άλλων εταιριών ο Κερέμ απολαμβάνει τον θαυμασμό τους για τον σωστό και πρωτοποριακό χειρισμό του στις υποθέσεις της εταιρίας, γεγονός που εκνευρίζει απίστευτα τον Ταρίκ.

Η Ρεϊχάν πηγαίνει στην εταιρία για να δώσει στον Κερέμ το έγγραφο, που ξέχασε. Στην αρχή η Μπιρτσέ πιστεύει πως είναι το μοντέλο, που περιμένει αλλά η Ρεϊχάν της εξηγεί πως είναι εκεί γιατί πρέπει να δει τον Κερέμ για κάτι επείγον. Η Φιλίζ της λέει πως είναι αδύνατο να δει τον Κερέμ γιατί είναι σε μια πολύ σημαντική σύσκεψη.

Η Ρεϊχάν δίνει το έγγραφο στη Φιλίζ και εκείνη με τη σειρά της στον Κερέμ, ακριβώς τη στιγμή, που το χρειάζονταν. Ο Γιουνούς στέλνει μήνυμα στη Μπιρτσέ να έχει έτοιμο το μοντέλο για την επίδειξη και εκείνη είναι απελπισμένη γιατί το μοντέλο δεν έχει εμφανιστεί. Δεν γνωρίζει πως υπεύθυνη για αυτό είναι η Ράνα. Η Μπιρτσέ ικετεύει τη Ρεϊχάν να τη βοηθήσει. Ο Τζαφέρ βρίσκει την Ελίφ στον δρόμο να χαϊδεύει μια γάτα…

Παρασκευή  

Οι εκπρόσωποι των άλλων εταιριών είναι ευχαριστημένοι με τη συνάντηση. Η Ράνα λέει πως είναι ώρα να δουν τα σχέδια των παπουτσιών στο πόδι του μοντέλου. Πιστεύει πως δεν υπάρχει μοντέλο και η Μπιρτσέ θα εκτεθεί αλλά η Μπιρτσέ έχει τη Ρεϊχάν ντυμένη σαν μοντέλο και έτοιμη για την επίδειξη. Ο Κερέμ μένει έκπληκτος.

Η Ελίφ καταφέρνει να το σκάσει ξανά. Τρέχει στους δρόμους και ο Τζαφέρ την κυνηγά αλλά πέφτει πριν προλάβει να την πιάσει. Ο Κερέμ κοιτάζει έκπληκτός τη Ρεϊχάν η οποία είναι πολύ όμορφη. Η Ράνα είναι έξαλλη. Η επίδειξη τελειώνει και η Μπιρτσέ με τη Ρεϊχάν αποχωρούν από την αίθουσα ενώ η συμφωνία κλείνει με επιτυχία.

Η Μπιρτσέ αγκαλιάζει θερμά τη Ρεϊχάν και της λέει πως της χρωστάει πολλά. Δεν μπορεί να βρει λόγια για να εκφράσει τη χαρά της. Ο Κερέμ δέχεται από όλους συγχαρητήρια και ο Ταρίκ είναι έξαλλος. Ο Γιουνούς και ο Κερέμ μπαίνουν στο γραφείο του Γιουνούς όπου βρίσκονται η Μπιρτσέ και η Ρεϊχάν. Ο Κερέμ θέλει να μιλήσει μόνος τους στη Ρεϊχάν. Ο Γιουνούς συγχαίρει τη Μπιρτσέ και της λέει πως μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται για την εταιρία.

Η Ρεϊχάν εξηγεί στον Κερέμ την ιστορία και πως έφτασε να γίνει μοντέλο για την επίδειξη των παπουτσιών. Ο Κερέμ είναι μαγεμένος από την ομορφιά της. Η Ράνα τα βάζει με την Μπιρτσέ. Η Χουμεϊρά ζητάει σαλάτα και τσάι αλλά η Γιλντίζ δεν προλαβαίνει να της σερβίρει γιατί έχει πολλές δουλειές και λείπει και η Ρεϊχάν.

Η Χουμεϊρά παραπονιέται για την κατάσταση και πιστεύει πως η μητέρα της είναι πολύ ελαστική με το προσωπικό τους. Τα βάζει με τη Γιλντίζ επειδή άργησε να τη σερβίρει και η γυναίκα πληγώνεται. Η Ματσιντέ λέει στην κόρη της πως είναι μεγάλη αμαρτία να πληγώνεις κάποιον και πως μια μέρα θα πληγωθείς και εσύ.

Ο Τζαφέρ στριμώχνει την Ελίφ και είναι έτοιμος να την πιάσει όταν επεμβαίνει ο Ρίφκι. Ο Ρίφκι είναι ένας τύπος στον οποίο ο Τζαφέρ χρωστάει χρήματα. Καθώς οι δυο τους έρχονται στα χέρια, η Ελίφ βρίσκει ευκαιρία και το σκάει. Είναι εξαντλημένη όμως και πριν τη χτυπήσει ένα αυτοκίνητο, τη σώζει η Ζουλιντέ, που τυχαία περνάει από το σημείο μαζί με τον Εμιρχάν.

Η Ελίφ είναι παγωμένη και με δυσκολία ανοίγει τα μάτια της. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να καταλάβει γιατί είναι μόνη της. Βλέπει το κοριτσάκι να τρέμει και καταλαβαίνει πως χρειάζεται γρήγορα ένα ζεστό μέρος και αποφασίζει να την πάει στο μαγαζί της Τουλάι…