Ελίφ (10/11): O Tαρίκ απειλεί ξανά την Ελίφ

 
Ελίφ (10/11): O Tαρίκ απειλεί ξανά την Ελίφ

Ενημερώθηκε: 10/11/20 - 16:20

Ελίφ (10/11): Η Λεμάν είναι μπερδεμένη. Θέλει να μάθει τι χαρτί υπέγραψε η Ζουλιντέ.

Ο Σαφάκ της λέει πως αφορούσε κάτι για το σχολείο του Εμιρχάν και η Λεμάν ανακουφίζεται. Ο Κερέμ μαλώνει τη Ρεϊχάν και της ζητάει την επόμενη φορά τα λουλούδια της να τα βάζει στο δωμάτιο της. Η Ρεϊχάν δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Ο Ταρίκ βρίσκει μόνη την Ελίφ στο δωμάτιο της Βιλντάν και την απειλεί με τη ζωή της Ρεϊχάν αν δεν συμπεριφέρεται όπως εκείνος θέλει. Η Ελίφ του λέει πως δεν θα μιλήσει ξανά στη Ρεϊχάν. Η αδελφή της Ζουλιντέ την επισκέπτεται και δεν είναι άλλη από τη Βιλντάν. Δίνει γλυκά στον Εμιρχάν και χρήματα στη Ζουλιντέ.

Ο Κερέμ αναρωτιέται γιατί ενοχλείται τόσο στην ιδέα πως ο Τολγκά φλερτάρει τη Ρεϊχάν και γιατί ενοχλήθηκε με τα λουλούδια που της έστειλε. Αποφασίζει να πάει μια βόλτα με τη μηχανή του για να ξεσκάσει. Η Μπιρτσέ είναι απογοητευμένη από την απάντηση του Γιουνούς αλλά συνάδελφοι της την ενθαρρύνουν να συνεχίσει. Η Ρεϊχάν μιλάει στη Ματσιντέ για το σχολείο της Ελίφ. Εκείνη της λέει πως θα καλύψει τα έξοδα και ο Ταρίκ τις ακούει.

Η Ρεϊχάν λέει στην Ελίφ τα καλά νέα αλλά εκείνη της απαντάει πως δεν θέλει να πάει σχολείο. Η Ελίφ έχει τρομοκρατηθεί από τον Ταρίκ και τις απειλές του. Παρά τις αντιρρήσεις της Ελίφ η Ρεϊχάν της λέει πως θα πάνε να ψωνίσουν σχολικά είδη. Στο δείπνο η Ματσιντέ ανακοινώνει την απόφασή της να στείλει την Ελίφ σχολείο. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος και φεύγει από το τραπέζι. Πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν και τα βάζει μαζί της.

Η Ελίφ έρχεται εκείνη τη στιγμή και ο Ταρίκ την απειλεί ξανά. Η Ζουλιντέ πηγαίνει στο μαγαζί της Τουλάι. Η Ιντζί είναι και εκείνη εκεί αλλά είναι στεναχωρημένη επειδή η Τουλάι έχει δουλειά και δεν θα πάνε να ψωνίσουν σχολικά είδη. Η Ζουλιντέ προτείνει να μείνει εκείνη στο μαγαζί και να πάνε για ψώνια.

Η Τουλάι δέχεται γιατί εμπιστεύεται τη Ζουλιντέ και η Ιντζί είναι πολύ χαρούμενη. Η Ελίφ μετά τις νέες απειλές του Ταρίκ, προσπαθεί να αποφύγει τα ψώνια με τη Ρεϊχάν. Η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν παρατηρούν ότι η μικρή είναι θλιμμένη και νομίζουν πως είναι έτσι επειδή σκέφτεται τους γονείς της, που έχουν πεθάνει…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ