Ελίφ (11/12): Τι θα γίνει σήμερα

Ελίφ (11/12): Τι θα γίνει σήμερα
Ενημερώθηκε: 11/12/19 - 13:13

Ελίφ (11/12): Ο Ερκούτ πηγαίνει στην Γκόντζα κάποια από τα προσωπικά αντικείμενα του Σερντάρ και ένα γράμμα για την Αρζού το οποίο η Γκόντζα φροντίζει να φτάσει στα χέρια της.

Στο γράμμα ο Σερντάρ αναφέρει τη σχέση του με τον Ουμίτ και όταν εκείνος ξυπνάει η Αρζού τον διώχνει. Ο Ουμίτ προσπαθεί να της εξηγήσει αλλά η Αρζού δεν θέλει να ακούσει τίποτα. Η Μελέκ είναι θυμωμένη επειδή δεν μπορεί να αλλάξει τη γνώμη του Σελίμ.

Αρχίζει να κάνει μια έρευνα για τον Ουμίτ στο διαδίκτυο και ανακαλύπτει ότι το όνομα του συνδέεται με μια εταιρία. Η Μελέκ πιστεύει πως ο Ουμίτ είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας αλλά ο Σελίμ δεν το πιστεύει. Η Αρζού είναι απογοητευμένη και κλαίει στο σπίτι της. Η Ασουμάν θέλει να διαβάσει το γράμμα αλλά η Αρζού το έχει συνέχεια μαζί της. Ο Ουμίτ νιώθει απαίσια και έχει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο.

Η Γκόντζα και ο Ερκούτ καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια, σχετικά με την εταιρία, που είχε ιδρύσει ο Σερντάρ. Ο Ερκούτ φτάνει στο συμπέρασμα πως αυτή η εταιρία δημιουργήθηκε για καταστρέψει την οικογένεια Εμίρογλου.

Tags