Ελίφ (22/7): Η Μελέκ ετοιμάζει μια νέα ζακέτα για το μικρό ορφανό κοριτσάκι

Ελίφ (22/7): Η Μελέκ ετοιμάζει μια νέα ζακέτα για το μικρό ορφανό κοριτσάκι
Ενημερώθηκε: 22/07/21 - 15:49

Ελίφ (22/7): Η Ματσιντέ ζητάει από τη Βιλντάν να ετοιμάσει τον ξενώνα για την Παρλά καθώς θέλει να φροντίσει την κοπέλα όταν βγει από το νοσοκομείο.

Κανείς δεν έχει ειδοποιήσει την οικογένεια της Παρλά, που βρίσκεται στο εξωτερικό και αποφασίζουν να το κάνουν όταν η Παρλά θα είναι καλύτερα.

Η Σουρεγιά επισκέπτεται την Παρλά και της συμπαραστέκεται, νιώθει τόσο άσχημα για ό,τι της συνέβη. Η Παρλά μοιράζεται τα όνειρα της με τη Σουρεγιά. Ήθελε πάντα να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο αλλά τώρα αυτό είναι αδύνατο. Η Σουρεγιά νιώθει απαίσια.

Η Βιλντάν αισθάνεται πολύ κουρασμένη και χρειάζεται βοήθεια. Ρωτάει τη Ματσιντέ αν μπορεί να καλέσει τη Σερσέ (Μελέκ) και εκείνη συμφωνεί. Η Βιλντάν τηλεφωνεί στη Ζουλιντέ και τη ρωτάει αν η Σερσέ (Μελέκ) θα ήθελε να δουλέψει ξανά στην έπαυλη και εκείνη της λέει πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Η Βιλντάν λέει στην Ελίφ πως θα τη βάλει να δουλέψει μαζί με τη νέα υπηρέτρια. Η Ελίφ αρρωσταίνει και η Βιλντάν της επιτρέπει να ξεκουραστεί στο δωμάτιο της. Η Ματσιντέ ρωτάει που είναι η Ελίφ και η Βιλντάν της λέει πως η μικρή κουράστηκε και την έβαλε για ύπνο.

Η Μελέκ ετοιμάζει μια νέα ζακέτα για το μικρό ορφανό κοριτσάκι, που μένει στην έπαυλη, χωρίς να γνωρίζει πως είναι η κόρη της. Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Παρλά με χιλιάδες τύψεις να τον τυραννούν. Λέει στη Σουρεγιά πως δεν θα μπορέσει ποτέ να συγχωρήσει τον εαυτό του…