Ελίφ (29/03-02/04): Η Βιλντάν χτυπάει τον Ταρίκ και τον εκβιάζει

Ελίφ (29/03-02/04): Η Βιλντάν χτυπάει τον Ταρίκ και τον εκβιάζει
Ενημερώθηκε: 27/03/21 - 14:30

Ελίφ (29/03-02/04): Μεγάλες ανατροπές θα συμβούν στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα θα συμβούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή:

Δευτέρα

Η Γιλντίζ είναι στο νοσοκομείο και προτείνει σε όλους να πάνε στο σπίτι να ξεκουραστούν και να μείνει εκείνη κοντά στη Ματσιντέ. Όλοι όμως θέλουν να μείνουν εκεί. Η Ελίφ επισκέπτεται και εκείνη τη Ματσιντέ και η Χουμεϊρά ενοχλείται από την παρουσία της.

Η Μελέκ βοηθάει μία πελάτη της Τουλάι να επιλέξει μαλλί για να φτιάξει κάτι για την εγγονή της. Η Μελέκ προτείνει το πορτοκαλί χρώμα και η πελάτισσα μένει ευχαριστημένη. Η Μελέκ αποφασίζει να φτιάξει και εκείνη ένα πορτοκαλί κασκόλ.

Οι φίλοι του Εμιρχάν τον προσκαλούν ξανά να πάρει μέρος στον ποδοσφαιρικό αγώνα αλλά αρνείται ξανά επειδή είναι αγώνας μπαμπάδων και παιδιών. Η Ζουλιντέ τον ακούει και προσπαθεί να μάθει γιατί δεν θέλει να πάει στον αγώνα αλλά ο Εμιρχάν της κρύβει τον αληθινό λόγο και της λέει πως έχει πολύ διάβασμα.

Η Ματσιντέ ζητάει από τον Κερέμ και τη Σουρεγιά να πάνε στο σπίτι να ξεκουραστούν και εκείνοι συμφωνούν αλλά η Χουμεϊρά παραμένει στο νοσοκομείο. Ο Κερέμ ανησυχεί για τη μητέρα του και η Σουρεγιά του συμπαραστέκεται και του λέει πως όλα θα πάνε καλά.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι στην έπαυλη και μαγειρεύουν μαζί. Μιλάνε για το παρελθόν. Ο Κερέμ την ευχαριστεί επειδή πάντα ήταν δίπλα τους και η Σουρεγιά αισθάνεται αμήχανα. Ο Κερέμ συνειδητοποιεί πως έχει αρχίσει να έχει αισθήματα για την κοπέλα…

Τρίτη

Ο Ταρίκ είναι στο νοσοκομείο και προσπαθεί να μείνει μόνος του εκεί για να τακτοποιήσει με τον τρόπο του τα αποτελέσματα των αναλύσεων της Ματσιντέ. Η Χουμεϊρά όμως αρνείται να φύγει. Η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο με τη Βίλντάν. Αν και ήθελε να επιστρέψει στην έπαυλη με τον Κερέμ και τη Σουρεγιά, η Βιλντάν δεν της το επέτρεψε.

Η Μελέκ φτιάχνει ένα πορτοκαλί κασκόλ για την Ελίφ και η Τουλάι την παρακολουθεί θλιμμένη. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ πιστεύουν πως η Ελίφ σκοτώθησε σε εκείνο το ατύχημα αλλά δεν τολμούν να το πουν στη Μελέκ. Η Χουμεϊρά τα βάζει με τη Βιλντάν επειδή δεν της έφερε τις βιταμίνες της και πιστεύει πως δεν εργάζεται σωστά. Η Βιλντάν όμως παραμένει στο νοσοκομείο ακολουθώντας τις εντολές του Ταρίκ. Η Χουμεϊρά εκνευρίζεται επίσης επειδή η Βιλντάν είναι συνέχεια δίπλα στον Ταρίκ.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά αποφασίζουν να επιστρέψουν στο νοσοκομείο και πηγαίνουν από άλλη διαδρομή για να κερδίσουν χρόνο. Όμως το αυτοκίνητο του Κερέμ χαλάει και δεν μπορούν να καλέσουν βοήθεια γιατί το τηλέφωνο δεν έχει σήμα.

Οι φίλοι του Εμιρχάν τον κοροϊδεύουν πως δεν ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο επειδή δεν έχει πατέρα για να τον μάθει. Ο Σαφάκ τους ακούει ενώ ο Εμιρχάν επιστρέφει σπίτι του με κλάματα και κλειδώνεται στο δωμάτιο του. Λέει στη Ζουλιντέ πως δεν γνωρίζει τίποτα για τον πατέρα του και τα άλλα παιδιά τον κοροϊδεύουν. Η Ζουλιντέ νιώθει απαίσια. Ο Σαφάκ έρχεται και λέει πως θέλει να πάει εκείνος τον Εμιρχάν στον αγώνα. Ο Εμιρχάν είναι ενθουσιασμένος.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι στο δρόμο με χαλασμένο αυτοκίνητο και χωρίς να μπορούν να ζητήσουν βοήθεια. Η νοσοκόμα ενημερώνει τον Ταρίκ και τη Χουμεϊρά πως βγήκαν τα αποτελέσματα των αναλύσεων και ο γιατρός θα έρθει σε λίγο να τους ενημερώσει…

Τετάρτη

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι στο δρόμο με χαλασμένο αυτοκίνητο. Ο Κερέμ προσπαθεί να το φτιάξει και λερώνεται με λάδια στο πρόσωπο και η Σουρεγιά τον καθαρίζει. Ο Κερέμ νιώθει να ερωτεύεται τη Σουρεγιά.

Ο γιατρός λέει στον Ταρίκ και τη Χουμεϊρά πως τα παλιά και τα καινούρια χάπια έκαναν κάποια αντίδραση στον οργανισμό της Ματσιντέ αλλά τώρα είναι καλά και μπορεί να πάρει εξιτήριο. Ο Ταρίκ επικοινωνεί με τον Σαφέτ, τον άντρα που του έδωσε τα δηλητηριώδη χάπια, και του λέει πως τα χάπια δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Ο Σαφέτ παραξενεύεται και τον ρωτάει αν τα έδωσαν καθημερινά. Ο Ταρίκ αρχίζει να υποψιάζεται τη Βιλντάν. Αποδεικνύεται πως οι υποψίες του Ταρίκ είναι σωστές γιατί πράγματι η Βιλντάν δεν έδινε τα χάπια στη Ματσιντέ. Ο Ταρίκ όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος για αυτό γιατί δεν πιστεύει πως η Βιλντάν θα αγνοούσε τις εντολές του.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά σταματούν ένα περαστικό αυτοκίνητο και ο οδηγός τους παίρνει μαζί του αποκαλώντας τους “ωραίο ζευγάρι”. Ο Σαφάκ και ο Εμιρχάν επιστρέφουν από τον αγώνα και ο μικρός λέει στη μητέρα του πως ήταν η ωραιότερη μέρα της ζωής του και πως ο Σαφάκ του φέρθηκε σαν πραγματικός πατέρας.

Η Βιλντάν μαθαίνει τον λόγο της ασθένειας της Ματσιντέ και τώρα φοβάται πως ο Ταρίκ θα καταλάβει ότι δεν της έδινε τα δηλητηριώδη χάπια. Η Βιλντάν σκέφτεται πως πρέπει να φύγει για λίγο καιρό και καλεί την Ζουλιντέ για να της ζητήσει να τη φιλοξενήσει μαζί με ένα κοριτσάκι. Η άφιξη όμως του Κερέμ και της Σουρεγιά στην έπαυλη αλλάζει τα σχέδια της Βιλντάν…

Πέμπτη

Ο Κερέμ έχει αισθήματα για τη Σουρεγιά. Η Σουρεγιά είναι στην κουζίνα με τη Βιλντάν και της αφηγείται τι συνέβη αλλά εκείνη δεν δίνει καμία σημασία. Το μόνο που θέλει είναι ο Κερέμ και η Σουρεγιά να επιστρέψουν στο νοσοκομείο.

Ο Ταρίκ, ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ είναι σε μια επαγγελματική συνάντηση. Ο Ταρίκ είναι ανυπόμονος και θέλει να τελειώνουν γρήγορα. Ο Ταρίκ επιστρέφει στην έπαυλη πριν η Βιλντάν φύγει με την Ελίφ. Ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως θέλει να το σκάσει και θέλει να την τιμωρήσει. Την αρπάζει από το χέρι βίαια και την πηγαίνει στο γκαράζ. Τη ρωτάει γιατί δεν έδωσε τα χάπια στη Ματσιντέ και η Βιλντάν του λέει ψέματα πως της τα έδινε κάθε μέρα. Ο Ταρίκ προσπαθεί να την πνίξει αλλά η Ελίφ βάζει τις φωνές.

Ο Ταρίκ στρέφεται κατά της Ελίφ και η Βιλντάν τον χτυπάει με ένα ξύλο στο πόδι. Ο Ταρίκ πέφτει κάτω και η Βιλντάν ομολογεί πως δεν έδωσε ούτε ένα χάπι στη Ματσιντέ. Ο Ταρίκ την απειλεί και η Βιλντάν του λέει πως αν της κάνει κακό θα τον καταστρέψει για αυτό καλά θα κάνει να της φέρεται ευγενικά. Ο Ταρίκ πονάει και δεν μπορεί να σηκωθεί αλλά συνεχίζει να απειλεί τη Βιλντάν…

Παρασκευή

Η Μεριέμ, η σπιτονοικοκυρά της Ζουλιντέ της λέει πως η τράπεζα θα τους πάρει το σπίτι επειδή χρωστάνε οπότε θα πρέπει να μετακομίσει. Ο Εμιρχάν στεναχωριέται γιατί του αρέσει η γειτονιά, οι φίλοι του και ο δάσκαλος του, ο Σαφάκ.

Ο Ταρίκ είναι ακόμα στο γκαράζ, πονάει και δεν μπορεί να σηκωθεί ενώ η Βιλντάν του λέει πως δεν έχει άλλη λύση εκτός από το να δεχθεί την προσφορά της και να την αφήσει να μείνει με ασφάλεια στην έπαυλη. Ο Ταρίκ είναι έξαλλος γιατί δεν έχει άλλη επιλογή.

Η Χουμεϊρά καλεί τον Ταρίκ αλλά δεν μπορεί να της απαντήσει, είναι πληγωμένος και στο έλεος της Βιλντάν. Η Χουμεϊρά ανησυχεί και τον καλεί ξανά. Ο Ταρίκ προσπαθεί να πιάσει το τηλέφωνο του αλλά απαντάει η Βιλντάν και λέει στη Χουμεϊρά πως ο Ταρίκ κοιμάται. Όταν κλείνει το τηλέφωνο λέει στον Ταρίκ πως όλα τα βρώμικα μυστικά του θα αποκαλυφθούν αν δεν της εξασφαλίσει την ασφάλειά της στην έπαυλη. Ο Ταρίκ της λέει πως μια μέρα θα το πληρώσει.

Η Χουμεϊρά, ο Κερέμ, η Σουρεγιά και η Ματσιντέ επιστρέφουν στην έπαυλη. Η Βιλντάν τους υποδέχεται και λίγο αργότερα εμφανίζεται και ο Ταρίκ κουτσαίνοντας. Δικαιολογείται λέγοντας πως χτύπησε το πόδι του φεύγοντας από την εταιρία. Όταν μένει μόνος του με τη Βιλντάν, ο Ταρίκ της ζητάει να φύγει από την έπαυλη αλλά η Βιλντάν δεν τον φοβάται πια και του απαντάει με θάρρος πως εκείνος πρέπει να φύγει. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να κάνει τίποτα αλλά θέλει σύντομα να κάνει τη Βιλντάν να πληρώσει για τις πράξεις της. Η Βιλντάν πηγαίνει στο σαλόνι και λέει στην οικογένεια πως θέλει να τους ανακοινώσει κάτι. Πρόκειται να πει την αλήθεια για την Ελίφ και τον Ταρίκ αλλά ο άντρας τη διακόπτει και λέει πως η Βιλντάν θέλει να ανακοινώσει ότι παραιτείται.

Η Βιλντάν λέει πως θα παραιτηθεί και θα φύγει παίρνοντας μαζί της την Ελίφ. Ο Ταρίκ καταλαβαίνει τον εκβιασμό που του κάνει και σκέφτεται πως πρέπει να βρει τρόπο να το λύσει γιατί χρειάζεται κοντά του την Ελίφ για τα επόμενα σχέδιά του. Ο Ταρίκ λέει πως θα μιλήσει εκείνος στη Βιλντάν γιατί η Ματσιντέ είναι κουρασμένη και πηγαίνουν στο γραφείο του.

Η Χουμεϊρά δεν καταλαβαίνει γιατί η Βιλντάν επέλεξε τη συγκεκριμένη μέρα για να τους πει πως θέλει να παραιτηθεί όταν η Ματσιντέ μόλις βγήκε από το νοσοκομείο. Ο Κερέμ σκέφτεται το ίδιο και λέει πως η απόφαση της Βιλντάν τον ξαφνιάζει. Ο Ταρίκ επιστρέφει στο σαλόνι και ανακοινώνει στην οικογένεια πως κατάφερε να κάνει τη Βιλντάν να αλλάξει γνώμη…