Ελίφ (30/3): Όσα θα δείτε σήμερα

Ελίφ (30/3): Όσα θα δείτε σήμερα
Ενημερώθηκε: 30/03/21 - 14:42

Ελίφ (30/3): Ο Ταρίκ είναι στο νοσοκομείο και προσπαθεί να μείνει μόνος του εκεί για να τακτοποιήσει με τον τρόπο του τα αποτελέσματα των αναλύσεων της Ματσιντέ.

Η Χουμεϊρά όμως αρνείται να φύγει. Η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο με τη Βίλντάν. Αν και ήθελε να επιστρέψει στην έπαυλη με τον Κερέμ και τη Σουρεγιά, η Βιλντάν δεν της το επέτρεψε.

Η Μελέκ φτιάχνει ένα πορτοκαλί κασκόλ για την Ελίφ και η Τουλάι την παρακολουθεί θλιμμένη. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ πιστεύουν πως η Ελίφ σκοτώθηκε σε εκείνο το ατύχημα αλλά δεν τολμούν να το πουν στη Μελέκ. Η Χουμεϊρά τα βάζει με τη Βιλντάν επειδή δεν της έφερε τις βιταμίνες της και πιστεύει πως δεν εργάζεται σωστά. Η Βιλντάν όμως παραμένει στο νοσοκομείο ακολουθώντας τις εντολές του Ταρίκ. Η Χουμεϊρά εκνευρίζεται επίσης επειδή η Βιλντάν είναι συνέχεια δίπλα στον Ταρίκ.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά αποφασίζουν να επιστρέψουν στο νοσοκομείο και πηγαίνουν από άλλη διαδρομή για να κερδίσουν χρόνο. Όμως το αυτοκίνητο του Κερέμ χαλάει και δεν μπορούν να καλέσουν βοήθεια γιατί το τηλέφωνο δεν έχει σήμα.

Οι φίλοι του Εμιρχάν τον κοροϊδεύουν πως δεν ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο επειδή δεν έχει πατέρα για να τον μάθει. Ο Σαφάκ τους ακούει ενώ ο Εμιρχάν επιστρέφει σπίτι του με κλάματα και κλειδώνεται στο δωμάτιο του. Λέει στη Ζουλιντέ πως δεν γνωρίζει τίποτα για τον πατέρα του και τα άλλα παιδιά τον κοροϊδεύουν. Η Ζουλιντέ νιώθει απαίσια. Ο Σαφάκ έρχεται και λέει πως θέλει να πάει εκείνος τον Εμιρχάν στον αγώνα. Ο Εμιρχάν είναι ενθουσιασμένος.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι στο δρόμο με χαλασμένο αυτοκίνητο και χωρίς να μπορούν να ζητήσουν βοήθεια. Η νοσοκόμα ενημερώνει τον Ταρίκ και τη Χουμεϊρά πως βγήκαν τα αποτελέσματα των αναλύσεων και ο γιατρός θα έρθει σε λίγο να τους ενημερώσει…