Έπεσε το Instagram: Χιλιάδες καταγγελίες από χρήστες ότι τους «έριξαν» λογαριασμούς

 
Το μήνυμα που εμφανίζεται στους χρήστες και οι χιλιάδες αναφορές   «Απενεργοποιήσαμε προσωρινά τον λογαριασμό σας στις 31 Οκτωβρίου 2022», αναφέρει ένα μήνυμα σε αρκετούς χρήστες μόλις προσπαθούν να μπουν στους λογαριασμούς τους.  Αξίζει να σημειωθεί, πως οι αναφορές στην ιστοσελίδα Down Detector είχαν ξεπεράσει τις 7.000 λίγο πριν τις 16:00 σήμερα.  Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει.

Ενημερώθηκε: 31/10/22 - 19:36

Τις τελευταίες ώρες πολλά προβλήματα συνδεσιμότητας καταγγέλλουν χιλιάδες χρήστες του Instagram.

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι παγκόσμιο, ενώ δυσκολίες αντιμετωπίζουν και οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου και στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσους προσπαθούν να συνδεθούν στα προφίλ τους στο Instagram, εμφανίζεται μια ειδοποίηση που τους αναφέρει πως ο λογαριασμός τους είναι ύποπτος.

Άλλα προβλήματα που αναφέρουν είναι πως οι λογαριασμοί τους έχουν ανασταλεί.

Το μήνυμα που εμφανίζεται στους χρήστες και οι χιλιάδες αναφορές

«Απενεργοποιήσαμε προσωρινά τον λογαριασμό σας στις 31 Οκτωβρίου 2022», αναφέρει ένα μήνυμα σε αρκετούς χρήστες μόλις προσπαθούν να μπουν στους λογαριασμούς τους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι αναφορές στην ιστοσελίδα Down Detector είχαν ξεπεράσει τις 7.000 λίγο πριν τις 16:00 σήμερα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ