Γιάννης Σπαλιάρας: Τι είπε για τα λεφτά που παίρνει για τη σειρά στο Netflix

 
spaliaras

Ενημερώθηκε: 30/09/19 - 18:21

 

«Οι οικονομικές απολαβές είναι πολύ διαφορετικές από τα ελληνικά δεδομένα» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρα μιλώντας για την συμμετοχή του στη νέα σειρά που θα προβάλλεται στο Netflix.

Λίγες μέρες μετά τα αναρίθμητα σχόλια που δέχτηκε για τη συμμετοχή στο σε σειρά του Netflix, ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλάει στην εκπομπή Ελένη και την Σοφία Αλατζά για το πώς δέχτηκε την πρόταση, τα δοκιμαστικά, τον ρόλο και τις απολαβές του.

«Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό που βρέθηκα από το πουθενά σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Καθαρά Δευτέρα ήταν θυμάμαι που χτύπησε το τηλέφωνο, στην αρχή νόμιζα ότι είναι φάρσα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μετά από λίγες μέρες με πήραν από το κανάλι στο Μαϊάμι, μιλούσαμε μία ώρα. Πέρασα κάποια δοκιμαστικά στην ισπανική γλώσσα και πήγαν όλα καλά.

Ξέρω ότι με διάλεξαν ανάμεσα σε πολλούς Έλληνες ηθοποιούς που είχαν στείλει το αντίστοιχο βιντεάκι, αλλά και πολλούς Μεξικάνους και ισπανόφωνους ηθοποιούς. Για να κλείσεις έναν ρόλο σε μια τέτοια παραγωγή, πρέπει να σε εγκρίνουν πάρα πολλά άτομα… Ήταν ένα σοκ για μένα, συγκινήθηκα πάρα πολύ.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό του ρόλου μιλάω ισπανικά, 20% αγγλικά και 10% ελληνικά. Με δέχτηκαν πολύ ζεστά. Ο πρωταγωνιστής μου έδωσε συγχαρητήρια γιατί θεωρεί πολύ δύσκολο αυτό που κάνω με την ισπανική γλώσσα και μάλιστα, τώρα που ήρθε στη Μύκονο και ακούει τα ελληνικά, μου λέει πόσο δύσκολη είναι αυτή η γλώσσα που μιλάτε».

«Οι οικονομικές απολαβές είναι πολύ διαφορετικές από τα ελληνικά δεδομένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παίρνω αυτά τα τρελά νούμερα που ακούμε στο Χόλιγουντ. Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα το οικονομικό. Το κίνητρό μου ήταν να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία».

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Παπανώτας με τον Σπαλιάρα: «Ένας κακομοίρης γυμναστής ήταν» (video)