Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν ξέρω αν θα γίνει All Star Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν ξέρω αν θα γίνει All Star Survivor
Ενημερώθηκε: 22/10/19 - 11:12

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο νικητής του Survivor 1 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνει Survivor all star, αλλά και για το αν θα δεχόταν να λάβει μέρος σε περίπτωση που του γίνει πρόταση. 

«Δεν ξέρω αν θα γίνει All Star Survivor. Άκουσα όλο αυτό που γίνεται, αλλά δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν θα γίνει, πάντως, εγώ δεν έχω ενημέρωση. Αν μου γινόταν πρόταση, θα το σκεφτόμουν. Το Survivor, σαν παιχνίδι, καταλαβαίνουμε τι είναι, αλλά σαν κόνσεπτ και σαν δοκιμασίες! Όσον αφορά το ριάλιτι είναι κάτι που υπάρχει έξω και προσωπικά είχα ζήσει κι εγώ και θα ζούμε κάθε μέρα τέτοιες καταστάσεις. Κάποιες φορές, Νίκο, αν δεν είσαι πρώτος, κινδυνεύεις να μην είσαι κανένας», με τον Νίκο Μουτσινά να εντυπωσιάζεται από την ατάκα και να τον ρωτά το εξής:

«Όχι, θα μείνουμε λίγο τώρα σε αυτό, συγγνώμη, θέλω να μείνουμε κάποια δευτερόλεπτα. Πολύ με τάραξε αυτό που είπες. Αν δεν είσαι πρώτος κινδυνεύεις να μην είσαι κανένας; Αυτό γιατί ρε φίλε;».

«Η πρώτη θέση, ανεξάρτητα με το παιχνίδι, είναι η πρώτη θέση. Όταν συμμετέχω κάπου, θέλω να είμαι πρώτος, θέλω να κερδίζω. Έχοντας πάντα στο μυαλό μου αντικειμενικά το αν αξίζω να κερδίσω ή όχι. Και πίστευα ότι μπορούσα να κερδίσω και δεν το άφησα ούτε στιγμή», απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.