Γιώργος Λιάγκας κατά της Ασημίνας του GNTM για την Κατερίνα Ζαρίφη (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Λιάγκας κατά της Ασημίνας του GNTM για την Κατερίνα Ζαρίφη
Ενημερώθηκε: 06/12/19 - 20:18

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας με τις δηλώσεις της Ασημίνας του GNTM για την Κατερίνα Ζαρίφη. Αφορμή για το ξέσπασμα του γνωστού παρουσιαστή το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Ασημίνα Χαρίτου και αναφερόταν σε τηλεοπτικά πρόσωπα, μεταξύ αυτών και της Κατερίνας Ζαρίφη.

«Δεν με ενδιαφέρει το όνομα της κυρίας αυτής» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας για την Ασημίνα του GNTM στον αέρα της εκπομπής του.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί της δίνουμε βήμα και από τη δική μας εκπομπή. Τι εκφράζει η κυρία αυτή; Δεν καταλαβαίνω γιατί να δίνουμε βήμα σε ανθρώπους που δεν εκφράζουν απολύτως τίποτα. Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι μια πολύ πετυχημένη γυναίκα, εξαιρετική ηθοποιός, ταλαντούχος και έξυπνος άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει κάνει τηλεόραση σε πρώτους και δεύτερους ρόλους. Να βγει η κυρία αυτή που δεν ξέρω καν πως την λένε και δεν με ενδιαφέρει το όνομά της και να την ειρωνευτεί λέγοντας “από αποτυχία σε αποτυχία…”; Είναι απρεπέστατο, είναι αγένεια και δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί εμείς πρέπει να δίνουμε λόγο σε αυτούς τους ανθρώπους. Στους ανθρώπους που δεν έχουν καμία υπόσταση, τους δίνουμε υπόσταση εμείς οι ίδιοι», είπε οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο με το συγκεκριμένο απόσπασμα από τον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα: 

 

Η Ασημίνα Χαρίτου στην ανάρτησή της στο Instagram είχε πει για την Κατερίνα Ζαρίφη, μεταξύ άλλων:

«Επιτυχία στη ζωή είναι να κινείσαι από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Θαυμάζω Κατερίνα Ζαρίφη. Είναι για μένα πρότυπο γυναίκας γιατί κάποτε έκανε ένα πρωινό με τον Νίκο Μουτσινά και μπορεί να απέτυχε σε νούμερα αλλά την έκανε απλά πιο δυνατή. Θα μπορούσε να είχε κάνει βήματα πίσω και να συνεχίσει να είναι η κωμική βοηθός παρουσιαστή της εκάστοτε εκπομπής, όμως εκείνη συνέχισε να κυνηγά τα όνειρά της. Γιατί αυτό είναι η δύναμη της γυναίκας. Βρίσκεται όχι στο να προσαρμόζεσαι πάνω στο τι θεωρείται επιτυχία, αλλά να παραμένεις σταθερή στις θέσεις και τον χαρακτήρα της και στην Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται, γιατί το χιούμορ της έμεινε αφιλτράριστο».