Γλυκάνισος 3/12: Ο Στρατής φοβάται για τα χειρότερα

 
v

Ενημερώθηκε: 03/12/22 - 13:56

Γλυκάνισος 3/12: Ο Ευστρατίου (Χ. Ασημακόπουλος) βρίσκει τον Θανάση (Α. Κοντόπουλος) να ψάχνει το γραφείο του ενώ ο Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) δεν καλοβλέπει την προσφορά του Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου) να περάσει την ιδιοκτησία της ταβέρνας στην Ραζάν (Ε. Πιερίδου) και το κλίμα στο σπίτι τους αγριεύει.

Κι ενώ ο Στρατής βγαίνει κρυφά από το ξενοδοχείο του για να συναντήσει τη Ραζάν, ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου τον βλέπει να φεύγει. Στο νοσοκομείο, η Σταθούλα (Μ. Χήναρη) συνεχίζει να φέρεται με θυμό απέναντι στην Ανθή (Α. Ιωαννίδου). Κι ενώ κάποιοι περαστικοί βρίσκουν το πτώμα του Αντρέα (Α. Αλεξίου), ο Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος) που μεταφέρει μετανάστες παράνομα, πέφτει στο μπλόκο της αστυνομίας.

Και όσο γίνονται όλα αυτά, οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου βλέπουν τα νέα στην τηλεόραση για τον δολοφονημένο Αντρέα και θυμούνται ότι κάποια στιγμή ο νεκρός έψαχνε τον Στρατή. Εν τω μεταξύ, ο Φίλιππος (Κ. Κόκλας) βρίσκει τον Μενέλαο (Κ. Αποστολάκης) και του προτείνει να συνεταιριστούν, για την παραγωγή της νέας συνταγής.

Τι θα γίνει όμως όταν ο Στρατής πηγαίνει στο τμήμα για να καταθέσει όσα ξέρει για τον Αντρέα;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ