Η Γη της Ελιάς Spoiler: Καρτέρι θανάτου στον Λυκούργο

 
 Η Γη της Ελιάς Spoiler: Καρτέρι θανάτου στον Λυκούργο

Ενημερώθηκε: 08/02/23 - 20:03

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς».

O Λυκούργος, αφότου φυλακίζεται ο Χρήστος για τον φόνο ενός μπράβου της νύχτας, θέλει να αποδείξει ότι ο ανιψιός του βρισκόταν σε άμυνα και να ξεσκεπάσει το κύκλωμα που πουλάει προστασία στα μαγαζιά. Όμως η απόφασή του να αναμειχθεί σε αυτή την υπόθεση θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του, καθώς αρχίζει να δέχεται απειλές.

Σύμφωνα με spoiler, ο δικηγόρος δεν πτοείται και δίνει στον εισαγγελέα ένα από τα ονόματα των μπράβων και εκείνος στη συνέχεια εκδίδει το σχετικό ένταλμα σύλληψης. Μόνο που ο αδίστακτος άντρας προλαβαίνει να δώσει εντολή για εκδίκηση.

Συγκεκριμένα, αναθέτει σ’ έναν συνεργάτη του, να πραγματοποιήσει μία από τις απειλές απέναντι στον Λυκούργο. Λίγες ημέρες μετά, λοιπόν, γίνεται η σύλληψη του άντρα και οι συνεργάτες του προχωρούν σε μία μαφιόζικη επίθεση εναντίον του Λυκούργου.

Ένας από αυτούς, πηγαίνει στο σπίτι του δικηγόρου και κοιτώντας τον στα μάτια τον πυροβολεί εν ψυχρώ. Ο Λυκούργος δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ ο κακοποιός εξαφανίζεται.

Όταν η Χάιδω επιστρέφει στο σπίτι, βρίσκει τον αγαπημένο της μέσα στα αίματα και ουρλιάζει. Αμέσως, καλεί ασθενοφόρο και τον αστυνόμο Κουράκο. Για την παραπάνω εξέλιξη ενημερώνονται η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο, οι οποίοι σπεύδουν στο νοσοκομείο και περιμένουν να μάθουν νέα σχετικά με την έκβαση του χειρουργείου στο οποίο υποβάλλεται ο Λυκούργος.

Οι γιατροί αρκούνται να πουν μόνο ότι δίνουν σκληρή μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Αργότερα, το χειρουργείο ολοκληρώνεται και ο Λυκούργος μεταφέρεται στην εντατική, καθώς τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, ενώ τα νέα κυκλοφορούν σ’ όλη τη Μάνη προκαλώντας στενοχώρια και σοκ σε όσους τον γνωρίζουν.

Οι δικοί του άνθρωποι ζουν στιγμές αγωνίας στο νοσοκομείο και η κατάστασή του αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει. Μάλιστα, ο επικεφαλής γιατρός και η ομάδα του τρέχουν στην εντατική, καθώς ο δικηγόρος παθαίνει ανακοπή καρδιάς και κάνουν τα πάντα για να τον επαναφέρουν. Τα καταφέρνουν αλλά ο Λυκούργος είναι σε κώμα.

Την επόμενη μέρα, η Εύα επισκέπτεται τον Χρήστο στη φυλακή και τον ενημερώνει για τον πυροβολισμό του θείου του και τη μάχη που δίνει στο νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, ο Γιώργης καταφέρνει να αποσπάσει μια ομολογία-φωτιά του μπράβου που συνέλαβαν και να οδηγηθούν στα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος που πουλάει προστασία στα μαγαζιά και κατ’ επέκταση να αθωωθεί ο Χρήστος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ