Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο θάνατος που στοιχειώνει τον Κωνσταντίνο

 
 Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο θάνατος που στοιχειώνει τον Κωνσταντίνο

Ενημερώθηκε: 06/06/22 - 22:38

Απρόβλεπτη είναι η συνέχεια της καθημερινής δραματικής σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», αφού, σύμφωνα με spoiler ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, έναν θάνατο που τον έχει στοιχειώσει μέχρι και σήμερα!

Ο Κωνσταντίνος, παρόλο που θεωρείται ένα αρκετά αξιοσέβαστο πρόσωπο στη Μάνη, έχει δείξει ουκ ολίγες φορές τη σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα του. Και αυτό χάρη στην εγκληματική οργάνωση στην οποία συμμετέχει για λογαριασμό του άρτι αφιχθέντος Δημοσθένη.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “MYtv”, ο άντρας αποφασίζει να κάνει μία συζήτηση με τον «εγκέφαλο» της εγκληματικής οργάνωσης, προκειμένου να σταματήσει σταδιακά τη συνεργασία τους, αλλά εκείνος του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ξεμπλέξει εύκολα.

Κάποια στιγμή, όμως, ο Κωνσταντίνος έχει μία εξομολογητική διάθεση απέναντι στην Ισμήνη και έτσι της αποκαλύπτει ένα προσωπικό του μυστικό, δείχνοντας μία άλλη, πολύ πιο ευαίσθητη, πλευρά του χαρακτήρα του. Αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι είχε έναν αδελφό που τον λάτρευε όσο κανέναν άλλο.

Όταν ήταν παιδιά, μία καλοκαιρινή ημέρα, πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα και, εκεί, αφού τον ίδιο, τη μητέρα τους και την παρέα τους τούς είχε πάρει ο ύπνος, ο μικρότερος αδελφός του κολύμπησε πολύ βαθιά, με αποτέλεσμα να πνιγεί. Όταν πήραν είδηση τι είχε συμβεί, ήταν αργά. Έκτοτε αυτός ο θάνατος τον στοιχειώνει μέχρι και σήμερα και έχει καθορίσει τον χαρακτήρα του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ