Η νέα σειρά που κάνει πρεμιέρα στο STAR

Η νέα σειρά που κάνει πρεμιέρα στο STAR
Ενημερώθηκε: 30/05/20 - 14:12

Ο Κιμ Ζε-χα είναι ένας κορυφαίος μισθοφόρος στρατιώτης, που εργάζεται για μια ιδιωτική εταιρεία παροχής στρατιωτικών υπηρεσιών, με την ονομασία Blackstone, στο Ιράκ.

Το ψευδώνυμό του είναι «Λύκος», αφού είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους στρατιώτες, επιδεικνύοντας γενναιότητα και εξαιρετικές δεξιότητες μάχης. Είναι ερωτευμένος με τη Ράνια, μια γυναίκα ιρακινής καταγωγής, η οποία εργάζεται επίσης σε στρατιωτική βάση. Ο Ζε-χα της κάνει πρόταση γάμου και της υπόσχεται να επιστρέψουν μαζί στην πατρίδα του για να παντρευτούν. Όμως η ζωή τους επιφυλάσσει μια τεράστια ανατροπή, όταν ο Ζε-χα γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας της. Ο Ζε-χα κατηγορείται άδικα για τον φόνο και αναγκάζεται να γίνει φυγάς για να ξεφύγει από την Interpol. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η αγαπημένη του δολοφονήθηκε αλλά καταφέρνει με αρκετές δυσκολίες, να επιστρέψει στο σπίτι του στην Κορέα.

Μια θυελλώδη νύχτα, μια σειρά από τυχαία περιστατικά γίνονται αφορμή για να γνωρίσει την πανίσχυρη Τσόι Γιου-ζιν, η οποία, μετά από μια κόντρα, που κλιμακώνεται επικίνδυνα, καλωσορίζει τον Ζε-χα στο σπίτι της ως σωματοφύλακα. Τώρα πια ο Ζε-χα είναι ο “Κ2” και καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τζανγκ Σε-ζoυν, του συζύγου της Γιου-ζιν και υποψήφιου προέδρου της χώρας. Η ειδική αποστολή του Ζε-χα είναι  να προστατεύει την εξώγαμη κόρη του Σε-ζoυν, Κο Αν-να. Ο Ζε-χα δεν μπορούσε να φανταστεί πως μετά τα όσα πέρασε, θα συναντούσε ένα κορίτσι που θα τον έκανε να νιώσει, τον πόνο της, το παρελθόν της, την ενοχή της.

Η Αν-να, η οποία κρύβει ένα οδυνηρό παρελθόν, βρίσκεται κλεισμένη σε ένα ισπανικό μοναστήρι για 12 χρόνια εξαιτίας της Γιου-ζιν. Η Γιου-ζιν νιώθει μόνο περιφρόνηση για εκείνη, επειδή είναι κόρη της νεκρής ερωμένης του συζύγου της και δεν θέλει να εκτίθεται στον έξω κόσμο. Το κοινό πιστεύει ότι ο Σε-ζoυν και η Γιου-ζιν είναι το τέλειο ζευγάρι και η γνωστοποίηση της ύπαρξης της Αν-Να θα σαμποτάρει την πολιτική σταδιοδρομία τους. Όταν μια σειρά από φωτογραφίες της Αν-Να δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Γιου-ζιν, εξοργίζεται και  αποφασίζει να τη φέρει πίσω στην Κορέα για να την παρακολουθεί καλύτερα και ο Ζε-χα γίνεται ο σωματοφύλακας της. Ενώ ο Ζε-χα αρχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνη, η φαινομενικά αφελής Αν-να σχεδιάζει να τον χρησιμοποιήσει για να πάρει την εκδίκησή της.

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ  

 

Το πρόσωπο, όμως, που θέλει να βλάψει περισσότερο από οποιονδήποτε την Αν-να είναι το αφεντικό του Ζε-χα, η αδίστακτη Γιου-ζιν, η οποία όμως κρύβει τον δικό της, προσωπικό πόνο. Προδόθηκε από τους 2 άντρες, που λάτρεψε: τον πατέρα και τον σύζυγό της. Από τότε έβαλε έναν υψηλό στόχο, να κάνει τον Σε-ζoυν πρόεδρο της χώρας. Έχοντας χάσει κάθε ίχνος αγάπης μέσα της, το μόνο που λαχταρά είναι περισσότερη δύναμη και κοινωνική άνοδο. Η ύπαρξη της Αν-να είναι το εμπόδιο για να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της με τον Σε-ζoυν.

Ο Σε-ζoυν θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά για πρόεδρος, και για την προσωπική του επιτυχία, δεν δίστασε να εγκαταλείψει την ίδια του την κόρη. Τώρα πια, έχει βολευτεί με τις μεθόδους, που χρησιμοποιεί η γυναίκα του για να χειρίζεται  τα προβλήματα, που προκαλούν τα λάθη και οι επιπολαιότητές του. Αν κάποιος, ακόμη και η ίδια του η κόρη, σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του, ο Σε-ζoυν δεν θα διστάσει να κάνει οτιδήποτε για να το αποτρέψει. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να βάλει φρένο στις φιλοδοξίες του.

Μια ακόμη ιστορία για ένα πλούσιο κορίτσι και τον σωματοφύλακά του;

Όχι σε αυτή την περίπτωση. Όλοι ζουν με πόνο.

Ένας άντρας, που ορκίζεται να μην αγαπήσει και να μην εμπιστευθεί ξανά.

Ένα κορίτσι, που θέλει να χρησιμοποιήσει την αγάπη με λάθος τρόπο.

Μια γυναίκα, που εγκατέλειψε την αγάπη και “αγκάλιασε” το κακό.

Ένας φιλόδοξος άντρας, με φανταχτερή εμφάνιση και σκοτεινά κίνητρα.

Τέσσερις ασυνήθιστοι χαρακτήρες, που ζητάνε μόνο ένα πράγμα: εκδίκηση.

Όμως η ζωή έχει πάντα τα δικά της σχέδια…

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ