Η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Star

 
Η νέα ταξιδιωτική εκπομπή στο Star

Ενημερώθηκε: 17/07/21 - 08:54

Ένα οδοιπορικό 40+ ημερών, όχι πάντα τόσο ήρεμων, σε όλη την Κρήτη!

Σεπτέμβριος- Οκτώβριος του 2020, μετά το πρώτο lockdown και λίγο πριν το δεύτερο, το LIFE IS A BEACH ταξίδεψε στην Κρήτη, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις, διανύοντας ακόμη μεγαλύτερες, με φίλους, που έγιναν οικογένεια.

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης προσκαλεί φίλους και γνωστούς και γνωστούς φίλους του, σε ένα road trip με campervan, με σκοπό να τους δείξει αλλά και να ανακαλύψουν παρέα τις αμέτρητες ομορφιές της Κρήτης. Από τα ανατολικά προς τα δυτικά, από άκρη σε άκρη και από το βουνό έως τη θάλασσα, η νεοσύστατη παρέα για το Mission Crete, αναζητά τι είναι αυτό που κάνει το νησί τόσο ξεχωριστό.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου αρνείται μέχρι τελευταίας βουτιάς να πειστεί ότι η Κρήτη κατά πάσα πιθανότητα είναι το καλύτερο μέρος στον κόσμο, περιγράφοντας με περίσσιο πάθος τις ανέμελες στιγμές από την πρόσφατη παιδική της ηλικία στο Μάρκασι Κορινθίας. Αφήνοντας στην άκρη τις φωτογραφήσεις και τα catwalk, αφήνεται στα χέρια του ειδικού -του Χάρη- και ζει αυτό, που πολλοί θέλουν και λίγοι μπορούν να καταφέρουν. Να γυρίσει όλη την Κρήτη!

Ο Μάκης Παπασημακόπουλος, ο αρνητής του ελληνικού καλοκαιριού και εχθρός του οτιδήποτε έχει σχέση με το κάμπινγκ και το θαλασσί της θάλασσας, χάνεται με τον Χάρη στους δρόμους του οροπεδίου Λασιθίου, παγιδεύεται σε ημερήσια εκδρομή στο τροπικό νησί της Χρυσής και καταγγέλλει εν τέλει τη… “βίαιη” εμπλοκή του, σε αυτό που θρασύτατα αποκαλείται beach life!

Η Μελίνα Ασλανίδου, δοκιμάζει τις υψηλές της νότες, εγκλωβισμένη στο εκκλησάκι της παραλίας Αγιοφάραγγου στο Ηράκλειο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διώξει τον επικείμενο τυφώνα Ιανό, που απειλεί να της ταράξει το ζεν, που με κόπο κατέκτησε, μετά την ειδυλλιακή βόλτα με το ιστιοπλοϊκό στο ανεξερεύνητο από πολλούς νησί της Ντία.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, καλείται επειγόντως από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου στα Χανιά για επιβίβαση, καθώς οι βόλτες με το ταχύπλοο και ιδιαίτερα η διανυκτέρευση στην καλύτερη ίσως παραλία των Χανίων και όχι μόνο, το Κεδρόδασος, την αποσυντόνισαν από τις λοιπές υποχρεώσεις της απαιτητικής Αθήνας!

Εξωτικές και απομακρυσμένες παραλίες, φιδίσιοι δρόμοι, που διασχίζουν επιβλητικά βουνά, γεύσεις, βουτιές, ηλιοβασιλέματα, παρέες, χωριά που κλειδώνουν την παράδοση και άνθρωποι με πάθος και ζεστασιά, συνθέτουν τις ιδανικές συνθήκες για ένα ιδανικό ταξίδι. MissionCrete… εξετελέσθη επιτυχώς!