ΗΛΙΟΣ: Καταιγιστικές οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα

 
ΗΛΙΟΣ: Καταιγιστικές οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα

Ενημερώθηκε: 15/11/20 - 17:27

Η νέα τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «ΗΛΙΟΣ» έρχεται και αυτή την εβδομάδα με νέα συναρπαστικά επεισόδια, τα οποία θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 16/11 θα δούμε:

Η σχέση της Λήδας με τον Δημήτρη δείχνει να είναι στα καλύτερά της, αφού η Λήδα έχει συμφωνήσει επιτέλους να μείνουν μαζί. Ο Δημήτρης είναι ευτυχισμένος με την προοπτική να φτιάξουν οικογένεια. Ο Φίλιππος όμως, αντιδρά, νιώθοντας πως η παρουσία του Δημήτρη στη ζωή του Πέτρου θα τον επηρεάσει και θα τον απομακρύνει απ’ αυτόν. Απ’ την άλλη, ο κλοιός γύρω απ’ τον Μάνο σφίγγει.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 17/11 θα δούμε:

Η σύλληψη του Μάνου θα αναγκάσει τους πάντες να διαλέξουν στρατόπεδο. Η Νέλλη προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί απ’ την κατάσταση για να σώσει τον εαυτό της, αλλά είναι παγιδευμένη. Η Νίκη θα φτάσει να κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει το γιο της. Ο Ντίνος χαμογελά επιτέλους αγκαλιά με την Λένα λίγο πριν την αθωότητα του. Οι καταθέσεις της Μάρθας και της Εύας είναι καθοριστικές για εκείνον.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 18/11 θα δούμε:

Η Λήδα σοκαρισμένη ανακαλύπτει ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που σκότωσε την αδερφή της 18 χρόνια πριν… Τώρα κινδυνεύει και η ίδια από τα χέρια του… Ο Φίλιππος θα αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει…

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 19/11 θα δούμε:

Οι γονείς της Λήδας δεν έχουν μάθει ακόμη την αλήθεια για τη δολοφονία της Αγγελικής… Όταν μάθουν ποιος πραγματικά τη σκότωσε θα ζήσουν έναν πραγματικό εφιάλτη… Το φινάλε, όμως, της ιστορίας δεν έχει γραφτεί ακόμη και θα είναι σοκαριστικό για όλους…

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 20/11 θα δούμε:

Στο επεισόδιο αυτό θα δούμε πως η Λήδα έχει αρκετά μέτωπα να υπομένει. Απ’ τη μια μεριά η Μαρία ρίχνει ευθύνες στον εαυτό της, τόσο για την μοίρα της Αγγελικής που δεν κατάφερε να την αλλάξει, όσο και για τις ευθύνες που ρίχνει όλα αυτά τα χρόνια άδικα στην Λήδα. Απ’ την άλλη, η επιμονή κι η λαχτάρα του Δημήτρη να ζήσουν πια μαζί την καταπιέζει, αφού ακόμη παλεύει να ελευθερωθεί απ’ τα αισθήματά της για τον Φίλιππο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ