Κόκκινο Ποτάμι (15/3): Ανατροπή! Η Ιφιγένεια λέει στον Αλή ότι θέλει να τον παντρευτεί - Τι λέει όμως αυτός;

 
Κόκκινο Ποτάμι (15/3): Ανατροπή! Η Ιφιγένεια λέει στον Αλή ότι θέλει να τον παντρευτεί - Τι λέει όμως αυτός;

Ενημερώθηκε: 08/03/20 - 22:43

Κόκκινο Ποτάμι (15/3): Νέα ανατροπή στην σχέση του Αλή και της Ιφιγένειας. Η Ιφιγένεια θέλει να γίνει ο γάμος τους και μάλιστα γρήγορα. Ο Αλή όμως είναι επιφυλακτικός. Τι θα γίνει τελικά;

Μανούσου Μανουσάκη

OPEN

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Κυριακής 15 Μαρτίου, της δραματικής σειράς του στο , θα δούμε:

Το κλίµα στο Ερζερούµ φαίνεται ότι αντιστρέφεται. Οι ρωσικές δυνάµεις δίνουν µια ανάσα χαράς και ηρεµίας στους κατοίκους, οι εκκλησίες ανοίγουν και πλέον οι κρυπτοχριστιανοί του Ερζερούµ δεν χρειάζεται να κρύβονται.

Επιφυλακτικά αρχικά σε όλη αυτήν την θετική εξέλιξη είναι τα µέλη της οικογένειας του Αλή, ωστόσο πολύ γρήγορα θα καταλάβουν ότι τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνει ο γάµος του Αλή και της Ιφιγένειας.

Ο Αλή από την πλευρά του δεν δείχνει αποφασισµένος να προχωρήσει στη λήψη µιας τέτοιας απόφασης τόσο γρήγορα, ωστόσο ερωτηθείσα η Ιφιγένεια λέει ανοιχτά τη γνώµη της, επιµένοντας µάλιστα ότι ο γάµος τους πρέπει να γίνει αµέσως και µάλιστα χριστιανικός.

Εν τω µεταξύ, Σοφία και Αρίν στην πορεία τους στα βουνά έρχονται αντιµέτωπες µε ένα δυσάρεστο γεγονός, το οποίο δεν ξέρουν πώς να αντιµετωπίσουν. Τα κορίτσια τους, άγνωστο πώς, εξαφανίζονται, ενώ οι ίδιες περιθάλπονται από τον Εµίρ (που υποδύεται ο Αίας Μανθόπουλος) και τη σύζυγό του (Αννα Μαντά).

Την ίδια στιγµή, Θέµης, Βασιλική, Χαρά και Παναγιώτης επιστρέφουν στην Αµισό και έρχονται πρόσωπο µε πρόσωπο µε µια σκληρή πραγµατικότητα.