Κόντρα Περρή-Λιάγκα για τα 100 ευρώ των ανεμβολίαστων

Κόντρα Περρή-Λιάγκα για τα 100 ευρώ των ανεμβολίαστων
Ενημερώθηκε: 01/12/21 - 13:41

Κόντρα ξέσπασε σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Βαγγέλη Περρή με αφορμή τα 100 ευρώ που θα πρέπει να πληρώνουν ως πρόστιμο οι ανεμβολίαστοι πολίτες άνω των 60 ετών. 

Αρχικά ο Βαγγέλης Περρής είπε πως το μέτρο δεν είναι σωστό, αφού ζουν άνθρωποι απομονωμένοι σε χωριά και δεν γνωρίζουν καν τι είναι ο κορονοϊος. 

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε μαζί του λέγοντας: «Το πας λαϊκίστικα, ενώ έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Πας να διεγείρεις το συναίσθημα και είναι λάθος τοποθέτηση και δεν το περίμενα από εσένα. Ο Μητσοτάκης δεν τους σκέφτηκε αυτούς τους ανθρώπους; Όλοι οι αντιεμβολιαστές μιλάνε για διχασμό. Και εγώ διαφωνώ με τα 100 ευρώ. Όμως να πούμε κάτι άλλο. Εγώ που εμβολιάστηκα και που σκέφτομαι να εμβολιάσω και τα παιδιά μου, είμαι μαλ@κας; Επειδή έχω παρέες και μου λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου: “Να δούμε τι θα πάθετε εσείς που εμβολιαστήκατε, χαχαχα. Και αν δεν πάθετε τίποτα θα εμβολιαστούμε κι εμείς”. Σώπα ρε μεγάλε! Τι είμαι εγώ και τα παιδιά μου, πειραματόζωο; Συγγνώμη, γιατί εγώ να βάλω σε κίνδυνο την υγεία μου και τα παιδιά μου για το κοινωνικό σύνολο και ο άλλος να μου πει ότι τον πειράζει το κατοστάρικο. Να πάω εγώ στη γιαγιά στο χωριό αν δεν έχει τα λεφτά. Αλλά το λέει και αυτός που έχει λεφτά και πάει και αγοράζει πλαστά πιστοποιητικά».

Τότε ο Βαγγέλης Περρής απάντησε ότι: «Θα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση γι’ αυτούς που πηγαίνουν να νοσηλευτούν», με την τοποθέτησή του να κάνει έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος με έντονο ύφος είπε: «Αυτό είναι δικτατορία. Το ακούω και το πρωί στα ραδιόφωνα. Εκεί είναι Χίτλερ. Όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο να μην πηγαίνει στην εντατική; Αυτό είναι δικτατορία! Είναι κοινό αγαθό η δημόσια υγεία. Δε μπορείς να του πεις “πλήρωσε από την τσέπη σου”».