Με μια φωτογραφία με τη Μαρέβα απάντησε η Στάη για τη φωτογραφία με τον Μητσοτάκη

Με μια φωτογραφία με τη Μαρέβα απάντησε η Στάη για τη φωτογραφία με τον Μητσοτάκη
Ενημερώθηκε: 27/07/19 - 11:17

Την απάντησή της μέσω instagram η Έλλη Στάη στην Έλενα Ακρίτα έδωσε για την αναφορά της τελευταίας, στην ίδια, με αφορμή τη φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τραβήχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως είναι γνωστό η Έλενα Ακρίτα ανέβασε την φωτογραφία της Έλλης Στάη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γράφοντας αρχικά «Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Μετά απ’ αυτό πώς θα του πάρει συνέντευξη;». 

Αργότερα πρόσθεσε στην ίδια ανάρτηση «Edit. Επειδή τώρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η προσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least».

Σήμερα η Έλλη Στάη «σήκωσε το γάντι» και «απάντησε» στα δημοσιεύματα και τα σχόλια για τα «χαριεντίσματα» και το «λιώσιμο» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανεβάζοντας στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με τη Μαρέβα Μητσοτάκη από την Πάτμο, με σχόλιο: «Εγώ προτιμώ τη Μαρέβα»…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εγώ προτιμώ τη Μαρέβα #patmos #friday . . . . . #photooftheday #picoftheday #igers #moodoftheday #greece #summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai) στις

Η επίμαχη φωτογραφία εκτός από το σχόλο της Έλενας Ακρίτα, προκάλεσε και άλλα δημοσιεύματα. Για παράδειγμα το iefimerida, γνωστό για τους μετριοπαθείς του τίτλους, ανέδειξε το θέμα με τίτλο «Η Ελλη Στάη «έλιωσε» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη» με ορισμένα (όπως και το iefimerida) να βάζουν στο «χορό» και τον Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο σύμφωνα με το Βηματοδότη είχε εναγκαλισμό μετά σταυρωτού φιλιού η Έλλη Στάη (η οποία σύμφωνα με το Βηματοδότη στη συνέχεια του ζήτησε επαγγελματικό ραντεβού, όπως και άλλος ένας δημοσιογράφος. 

Ο πρώην Πρωθυπουργός απάντησε λέγοντας τους αν θα «έλθουν και οι δυο μαζί ή ξεχωριστά», με την κ.Στάη να χαμογελά και να του λέει μόνη μου «δεν έρχομαι είναι επικίνδυνο».

ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr