Νέα σενάρια για τον Γιώργο Αυτιά, ανησυχούν τον ΣΚΑΪ

Νέα σενάρια για τον Γιώργο Αυτιά, ανησυχούν τον ΣΚΑΪ
Ενημερώθηκε: 07/04/19 - 14:05

Εκεί που πήγαν να ησυχάσουν στον ΣΚΑΪ με το «σίριαλ» της υποψηφιότητας του Γιώργου Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ήρθαν οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και έβαλάν πάλι «φωτιά» στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, με δηλώσεις του, άνοιξε πάλι το θέμα της ένταξης του γνωστού δημοσιογράφου στα «γαλάζια» ευρωψηφοδέλτια. «Ο Αυτιάς προσθέτει, δεν αφαιρεί», δήλωσε ότι έχει πει είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο κ. Μεϊμαράκης, απαντώντας έτσι στις φήμες ότι είχε βάλει βέτο για τον Γιώργο Αυτιά.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υποστήριξε, επίσης, ότι μπορεί να υπάρχουν σήμερα στο κόμμα πρόσωπα που έχουν αντίθετες απόψεις από αυτόν, αλλά παρατήρησε ότι αυτή συζήτηση δεν πρέπει να γίνεται την «ώρα της μάχης».

Οι δηλώσεις αυτές «πονοκεφαλιάζουν» και πάλι άλλους υποψηφίους Ευρωβουλευτές της ΝΔ, γιατί θεωρούν ότι η υποψηφιότητα Αυτιά απειλεί ευθέως την προοπτική της δικής τους εκλογής, καθώς ο παρουσιαστής είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ MEDIA

 

Σ' αυτούς όμως που βάζει «φωτιά», όπως προαναφέραμε, είναι στους υπευθύνους του ΣΚΑΪ, καθώς θα χάσουν το δυνατό τους «χαρτί» στην πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου.

Για του λόγου το αληθές, δείτε την τηλεθέαση για χθες Σάββατο 6/4, μεταξύ του Γιώργου Αυτιά και του βασικού ανταγωνιστή του, της Φαίης Μαυραγάνη στο OPEN TV:

ΣΚΑΪ:   30,6%,  31,3%,  27,7%,  24,6%.

OPEN: 22,9%,  18,4%,  20,8%,  14,0%.

Αυτά βλέπουν στον ΣΚΑΪ και «ξορκίζουν» την προοπτική να φύγει για Βρυξέλλες ο Αυτιάς..!